63

Ένα υπέρογκο συμβόλαιο προσφέρει η Μπαρτσελόνα στο διεθνή Βρετανό αμυντικό Σολ Κάμπελ, ώστε να τον αποκτήσει το καλοκαίρι. Όπως μεταδίδει το BBC, οι Καταλανοί τού δίνουν ημερομίσθιο 7,8 εκατομμυρίων δραχμών, ώστε όταν μείνει ελεύθερος από την Τότεναμ να επιλέξει την ομάδα τους για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ειδικότερα, η Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει υποβάλει πρόταση ύψους 100.000 στερλινών για κάθε εβδομάδα του συμβολαίου, δηλαδή 54,713 εκατομμύρια δραχμές.


Ο ίδιος ο αμυντικός της Τότεναμ έχει αποφύγει να κάνει κάθε σχόλιο για το ενδεχόμενο μεταγραφής του το καλοκαίρι, οπότε λήγει το τρέχον του συμβόλαιο στην Τότεναμ.


Ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν επιδείξει η Αρσεναλ, η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και θεωρείται απίθανο να καταφέρει η Τότεναμ να τον κρατήσει στο White Hart Lane.


Ωστόσο, ο νέος προπονητής των «πετεινών», Γκλεν Χοντλ, έχει διαμηνύσει στους παράγοντες της ομάδας να κρατήσουν τον Κάμπελ τη νέα περίοδο, ώστε να πρωταγωνιστήσει στην premier league.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ