
Να κλείσουν τα αφτιά σε ψιθύρους ζητά ο Βίκτωρας Μητρόπουλος
Πρόεδρος της ΕΠΑΕ, έστω και... έκπτωτος, είναι ο Βίκτωρας Μητρόπουλος και σίγουρα δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την απόφαση της FIFA, που δίνει παράταση στη διεθνή ύπαρξη του ελληνικού ποδοσφαίρου.
75
Πρόεδρος της ΕΠΑΕ, έστω και… έκπτωτος, είναι ο Βίκτωρας Μητρόπουλος και σίγουρα δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την απόφαση της FIFA, που δίνει παράταση στη διεθνή ύπαρξη του ελληνικού ποδοσφαίρου.
«Είναι θετικό το γεγονός ότι απετράπη ο αποκλεισμός του ελληνικού ποδοσφαίρου» τόνισε σαφώς τη Δευτέρα ο Βίκτωρας Μητρόπουλος και συνέχισε δίνοντας συγχαρητήρια και… προειδοποιώντας:
«Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους συνετέλεσαν ώστε να βγει το ελληνικό ποδόσφαιρο από αυτή την κρίση. Εύχομαι στο διάστημα των τριών μηνών να λυθούν όλα τα προβλήματα και να γίνει σεβαστός ο καταστατικός χάρτης της FIFA.
»Ο αποκλεισμός του ελληνικού ποδοσφαίρου από τη FIFA αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή. Είχε ληφθεί απόφαση για τον αποκλεισμό μας στις 12 το μεσημέρι την Παρασκευή. Κάποιοι, όμως, πατριώτες και έξυπνοι πολιτικοί μεσολάβησαν για να βρεθεί λύση. Η FIFA δεν είναι μπαμπούλας. Θέλει να δίνει λύσεις στο ποδόσφαιρο. Φέτος γίνεται το πιο δυνατό πρωτάθλημα. Ας κλείσουν τα αφτιά τους όλοι σε διάφορους ψιθύρους.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ξεκίνησε η καταβολή του Μεταφορικού Ισοδύναμου στους νησιώτες
- Αρχεία Έπσταϊν: Ποια η σχέση του Τζέφρι Έπσταϊν με τον Τόμι Μοτόλα;
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ξεκίνησε η συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας για την άρση ασυλίας των 11 – Παρόντες Μηταράκης και Τσιάρας
- Outfits για το Πάσχα: Ιδέες για όλη τη μέρα
- Ρόδος: Γονείς πήραν το άρρωστο βρέφος τους χωρίς έγκριση από το νοσοκομείο – Νοσηλεύεται διασωληνωμένο
- Από πότε θα είναι υποχρεωτικό το κουτί πρώτων βοηθειών στο αυτοκίνητο – Τι πρέπει να έχει



