
Υπό έλεγχο η διαρροή στο τάνκερ που βυθίστηκε ανοιχτά του Ντουμπάι
Υπό έλεγχο τέθηκε η διαρροή πετρελαίου από το πετρελαιοφόρο Zainab, το οποίο βυθίστηκε στον Περσικό Κόλπο, ανοιχτά της ακτής των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ), όπως δήλωσε το βράδυ της Κυριακής ο υπουργός Υγείας των ΗΑΕ, Χαμάντ Αμπντέλ Ραχμάν Αλ - Μιντφάα.
Υπό έλεγχο τέθηκε η διαρροή πετρελαίου από το πετρελαιοφόρο Zainab, το οποίο βυθίστηκε στον Περσικό Κόλπο, ανοιχτά της ακτής των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ), όπως δήλωσε το βράδυ της Κυριακής ο υπουργός Υγείας των ΗΑΕ, Χαμάντ Αμπντέλ Ραχμάν Αλ – Μιντφάα.
«Οι προσπάθειες που καταβλήθηκαν για να κλείσουν τα ρήγματα από τα οποία διαρρέει το πετρέλαιο του σκάφους στέφθηκαν με επιτυχία. Η διαρροή του πετρελαίου ελέγχεται πλήρως» ανέφερε ο υπουργός.
Το υπό γεωργιανή σημαία πλοίο, που πιστεύεται ότι μετέφερε 1.300 τόνους λαθραίο ιρακινό πετρέλαιο, βυθίστηκε το Σάββατο στα ανοιχτά του Ντουμπάι, με αποτέλεσμα να διαρρεύσουν στη θάλασσα περίπου 300 τόνοι πετρελαίου.
- Ιράν: «Εντελώς απαράδεκτη» κρίνει ο Τραμπ την απάντηση της Τεχεράνης στην αμερικανική πρόταση
- ΗΠΑ: Το τοπικό Κογκρέσο στην Οκλαχόμα απαγόρευσε τον γάμο ανηλίκων
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Το drone «μίλησε»
- Αναζητούν πετρέλαιο – «Dril, baby drill» από Τραμπ και για τις αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις
- Πόλεμος Ιράν: Ποιες ριζικές αλλαγές θα επιφέρει στο παγκόσμιο ενεργειακό σύστημα
- Γιατί το Netflix στρέφει το streaming προς την παραδοσιακή TV


