57

Η κατάσταση φαίνεται να έχει φτάσει στο απροχώρητο στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ. Δεν εξηγείται αλλιώς η σκέψη, σύμφωνα με πληροφορίες, των ίδιων των πρωταγωνιστών του «δικέφαλου του Βορρά», να απέχουν από τις προπονήσεις της ομάδας από την Τρίτη του Πάσχα.

Η άρνηση του Πάνου Παπαδόπουλου να αναλάβει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στάθηκε η αφορμή να συζητήσουν οι παίκτες και το θέμα της αποχής. Δίχως να πάρουν κάποια απόφαση.


Παράλληλα ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Μπατατούδης, μοίρασε χθες άλλα 35 εκατομμύρια, με αποτέλεσμα η επικείμενη απεργία να μετατεθεί λίγες ημέρες αργότερα. Οι παίκτες πάντως έχουν δώσει το ραντεβού τους -κανονικά- για την ερχόμενη Τρίτη. Και κανείς δεν είναι αποφασισμένος να λείψει από αυτό.


Παραμένει όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο, εφόσον οι παίκτες δεν ικανοποιηθούν οικονομικά, δηλαδή αν δεν πάρουν το 50% των πριμ που τους οφείλονται από την πρόκριση επί της Ουντινέζε, να μην κατέβουν σε προπονήσεις. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενημερώθηκε για τις κινητοποιήσεις των παικτών από τους συνεργάτες του, δίχως όμως να πάρει κάποια θέση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ