
Ένοχος για σεξουαλική παρενόχληση ο Ισραηλινός πρώην υπουργός
Ένοχο για την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης εις βάρος τριών γυναικών έκρινε την Τετάρτη πταισματοδικείο της Ιερουσαλήμ τον κουρδικής καταγωγής Ισραηλινό πρώην υπουργό Μεταφορών, Ιτζχάκ Μορντεχάι.
51
Ένοχο για την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης εις βάρος τριών γυναικών έκρινε την Τετάρτη πταισματοδικείο της Ιερουσαλήμ τον κουρδικής καταγωγής Ισραηλινό πρώην υπουργό Μεταφορών, Ιτζχάκ Μορντεχάι.
Όπως αναφέρει ο δικτυακός τόπος της Jerusalem Post, ο Μορντεχάι -ο οποίος είχε διατελέσει και υπουργός Αμυνας στην κυβέρνηση Νετανιάχου- εμμένει στην αθωότητά του και δηλώνει ότι θα ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης.
«Θα δώσω μάχη με όλες μου τις δυνάμεις μέχρι και την τελευταία μου πνοή, καταφεύγοντας σε όλες τις δυνατές νομικές διαδικασίες προκειμένου να αποδείξω την αθωότητά μου» δήλωσε ο 55χρονος Μορντεχάι, ο οποίος έχει 45 ημέρες στη διάθεσή του για να ασκήσει έφεση.
Πταισματοδικείο της Ιερουσαλήμ καταδίκασε τον Ισραηλινό πρώην υπουργό σε 21 μήνες φυλάκιση για τη χρήση σεξουαλικής βίας κατά δύο γυναικών και τη σεξουαλική παρενόχληση μιας άλλης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πνιγμοί και ατυχήματα στη θάλασσα: Μειώθηκαν πολύ οι θάνατοι, όμως 4 παιδιά έχασαν τη ζωή τους – Τι πρέπει ακόμα να γίνει
- Τετραήμερη εργασία: Το «ιερό δισκοπότηρο» της σύγχρονης αγοράς εργασίας
- Οι πρωτοβουλίες της ελληνικής διπλωματίας για τους Παλαιστίνιους – Τι προτείνει για τα έσοδα εκκαθάρισης
- Στην… πρέσα του ΟΠΕΚΕΠΕ και των υποκλοπών
- Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ: «Η Ευρώπη δεν πρέπει να γονατίζει μπροστά στις ΗΠΑ»
- Ευρώπη: Η βίαιη ενηλικίωση των Βρυξελλών





