
Το Σάββατο βλέπει τελικό στη ρεβάνς με την Μπρέσια
Με αβαντάζ τη νίκη στον πρώτο αγώνα, τον κόσμο που αναμένεται να γεμίσει το κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, αλλά και την παράδοση, η Βουλιαγμένη ετοιμάζεται για τη ρεβάνς του Σαββάτου (8:30 μ.μ.) κόντρα στην ιταλική Μπρέσια, διεκδικώντας το εισιτήριο για τον τελικό του Len Trophy.
75
Με αβαντάζ τη νίκη στον πρώτο αγώνα, τον κόσμο που αναμένεται να γεμίσει το κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, αλλά και την παράδοση, η Βουλιαγμένη ετοιμάζεται για τη ρεβάνς του Σαββάτου (8:30 μ.μ.) κόντρα στην ιταλική Μπρέσια, διεκδικώντας το εισιτήριο για τον τελικό του Len Trophy.
«Έχουμε δύσκολο έργο, απέναντι σε μια ομάδα που παίζει το ίδιο καλά και εκτός έδρας. Αυτό το απέδειξε στα παιχνίδια με την Προ Ρέκο. Θα πρέπει να προσέξουμε πολύ, για να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό» υποστήριξε ο τεχνικός των «μπέμπηδων» Βαγγέλης Ρούπακας.
Η Μπρέσια βρίσκεται ήδη στην Αθήνα με 13 πολίστες στην αποστολή της. Πρόκειται για τους: Τζιάνι Αβεράιμο, Μίρκο Βίτσεβιτς, Αλεσάντρο Μπόβο, Γκόραν Φιορεντίνι, Αρνάλντο Ντεζέρτι, Αλεσάντρο Καλκατέρα, Ντανίλο Ικοντίνοβιτς, Αμεντέο Πομίλιο, Ιγκόρ Γκότσανιν, Πάολο Βεντουρίνι, Κάρλο Σανταμαρία και Αλεσάντρο Τσέλια.
Τον αγώνα του Σαββάτου θα διευθύνουν ο Κροάτης Ζόραν Τόμιτς και ο Γιουγκοσλάβος Μίροσλαβ Ρατζένοβιτς, ενώ παρατηρητής της συνάντησης είναι ο Βούλγαρος Αντρέι Κονσταντίνοφ.
Η Βουλιαγμένη είχε φύγει από την Ιταλία με νίκη 7-6 επί της Μπρέσια και της αρκεί απλώς να… μη χάσει στον αυριανό αγώνα, προκειμένου να πανηγυρίσει για δεύτερη φορά την είσοδό της σε έναν ευρωπαϊκό τελικό. Την περίοδο 1996-97 η ελληνική ομάδα είχε κατακτήσει το Κύπελλο Κυπελλούχων, όταν πήρε 9-9 εκτός έδρας από τη Ρόμα και κέρδισε 7-6 στο ΟΑΚΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η στέγαση «τρώει» πάνω από το 40% του εισοδήματος των Ελλήνων
- Ηλιούπολη – Ολυμπιακός 8-20: Άνετα οι «ερυθρόλευκες» και τώρα το μυαλό στη Σαμπαντέλ
- Ο Τζαφάρ Τζάκσον για τον «μυστικό» ρόλο του ως Μάικλ Τζάκσον
- Ο Δήμος Αθηναίων επιστρέφει από τη Μ. Τρίτη τις άδειες οδήγησης – Ποιοι εξαιρούνται
- Ξανά στους δρόμους οι αγρότες – Με τρακτέρ και αγροτικά ΙΧ στην Ε-65
- Αποκαλύψεις Ντεσάμπ για τους Εμπαπέ, Ντεμπελέ και Ολίσε στα αποδυτήρια


