
Την Τετάρτη αποφασίζει η ιταλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου
Την προσεχή Τετάρτη αναμένεται η ιταλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου να ανακοινώσει την απόφασή της σχετικά με το θέμα της πρόσληψης του Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο της Φιορεντίνα, θέση του πρόσφατα παραιτηθέντος Τούρκου τεχνικού Φατίχ Τερίμ.
57
Την προσεχή Τετάρτη αναμένεται η ιταλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου να ανακοινώσει την απόφασή της σχετικά με το θέμα της πρόσληψης του Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο της Φιορεντίνα, θέση του πρόσφατα παραιτηθέντος Τούρκου τεχνικού Φατίχ Τερίμ.
Ο λόγος που ο πρώην Ιταλός διεθνής δεν μπορεί να αναλάβει από τώρα καθήκοντα νέου τεχνικού στους «βιόλα» είναι ένας κανονισμός της ιταλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, σύμφωνα με τον οποίο δεν μπορεί να γίνει μετακίνηση προπονητή από μία ομάδα της Serie A σε άλλη κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής σεζόν.
Το ζήτημα που έχει τεθεί είναι ότι ο Μαντσίνι ξεκίνησε τη φετινή χρονιά ως βοηθός προπονητή του Σβεν Γκόραν Έρικσον στον πάγκο της Λάτσιο. Ο Σουηδός τεχνικός απολύθηκε από τους «λατσιάλι» και πήρε μαζί του και τον Μαντσίνι. Έτσι, η διοίκηση της Φιορεντίνα υποστηρίζει ότι η διάταξη της ιταλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου δεν ισχύει για τους βοηθούς προπονητή, και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι θα μπορούσε να μεταγραφεί στους «βιόλα».
Πάντως, στο παιχνίδι για την 21η αγωνιστική του campionato χρέη προπονητή θα έχει ο Λουτσιάνο Κιαρούτζι, ενώ ο Μαντσίνι θα βρίσκεται στις εξέδρες του γηπέδου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η «Αποστολή» φωτίζει τη δύναμη της ευκαιρίας μέσα από την ιστορία του 17χρονου Θωμά
- ΒΗΜΑ: Κυκλοφορεί το Μ. Σάββατο μαζί με τη νέα σειρά του Αρκά
- Πειραιάς: Σκύλος επιτέθηκε και δάγκωσε 2χρονο κοριτσάκι στο κεφάλι
- Τζέι Ντι Βανς: Έφτασε στη Βουδαπέστη και ξεκινά προεκλογικό αγώνα για τον Όρμπαν
- Πρωταθλητές NCAA οι Μίσιγκαν Γούλβερινς (vids)
- Θεσσαλονίκη: Παρίσταναν άλλους για να αδειάζουν λογαριασμούς – Τους «έκαψε» η παρατηρητικότητα ενός υπαλλήλου



