
Πωλούν τα μερίδια που κατέχουν Deutsche Telekom και France Telecom
Σε πώληση των μεριδίων τους στο μετοχικό κεφάλαιο της αμερικανικής Sprint πρόκειται να προχωρήσουν οι Deutsche Telekom και France Telecom, σε μια επιπλέον προσπάθειά τους να περιορίσουν τα χρέη τους.
61
Σε πώληση των μεριδίων τους στο μετοχικό κεφάλαιο της αμερικανικής Sprint πρόκειται να προχωρήσουν οι Deutsche Telekom και France Telecom, σε μια επιπλέον προσπάθειά τους να περιορίσουν τα χρέη τους.
Σύμφωνα με το δίκτυο Bloomberg, οι δύο ευρωπαϊκοί τηλεπικοινωνιακοί κολοσσοί αναμένεται να διαθέσουν ολόκληρο το ποσοστό που κατέχουν στη Sprint, με την πώληση 152 εκατομμυρίων μετοχών συνολικής αξίας 4 δισ. δολαρίων (1,49 τρισ. δρχ.).
Οι Deutsche Telekom και France Telecom, που κατέχουν από 10% εκάστη στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας Sprint Co., αποφάσισαν να επαναπωλήσουν το ποσοστό τους στη διοίκηση της Sprint, προκειμένου να περιορίσουν τις απώλειες που εμφανίζουν το τελευταίο διάστημα.
Μετά την επίσημη ανακοίνωση της πώλησης των εν λόγω μεριδίων, η μετοχή της Sprint αυξήθηκε κατά 50 σεντς στα 22,60 δολάρια, παρά τις προβλέψεις των αναλυτών που θέλουν την εταιρεία να μη βγαίνει κερδισμένη από την κίνηση των ευρωπαϊκών τηλεπικοινωνιακών οργανισμών να αποστασιοποιηθούν από αυτήν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ατύχημα στον Άραξο – Στο νοσοκομείο τρεις δημοσιογράφοι μετά από πτώση σκάλας σε τελετή
- Γιώργος Χριστοδούλου: «Ήμουν ο πρώτος ηθοποιός που παραιτήθηκε από την ‘Λάμψη’»
- Ο Μάικ Τζέιμς ζήτησε συγγνώμη για την αποβολή του: «Δεν θα μιλάω για τους διαιτητές» (pic)
- Καλοκαίρι στον αέρα: Ακυρώσεις, ελλείψεις καυσίμων και ο εφιάλτης των πανάκριβων διακοπών
- Βροχερή η φετινή Πρωτομαγιά – Ξεπέρασε τα 55 mm το ύψος βροχής στη Σέττα Εύβοιας
- Εσείς θα βλέπατε την ταινία «Θα παντρευτώ μια πόρνη για να κάνω οικονομία»;

