63

Σε συναινετική λύση του συμβολαίου με τον Τζόνι Μπρούγος προχωρά το Περιστέρι κατόπιν προσωπικής επιθυμίας του ομογενούς παίκτη. Μετά την εξέλιξη αυτή, μένει στην ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη ο Ρόμπερτ Ραϊζενμπούχλερ.

Το βράδυ της Πέμπτης ο Μπρούγος συναντήθηκε με ιθύνοντες του Περιστερίου και τους ζήτησε να φύγει επειδή δεν αγωνίζεται στις φετινές υποχρεώσεις της ομάδας του. Η διοίκηση του Περιστερίου συμφώνησε, και εντός των ημερών θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες αποδέσμευσης του φόργουορντ.


Αντίθετα, ο Γερμανορουμάνος Ρόμπερτ Ραϊζενμπούχλερ θα παραμείνει στις τάξεις της ομάδας, παρά την ένταση που δημιουργήθηκε στις σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών επειδή ο παίκτης υποστήριξε ότι καθυστέρησε η εξόφλησή του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ