Η Vodafone – Panafon κέρδισε τη δεύτερη άδεια
Η κοινοπραξία Vodafone International Holdings, στην οποία συμμετέχει η Panafon, αναδείχθηκε χθες, Πέμπτη, πλειοδότρια στο διαγωνισμό για τη δεύτερη άδεια κινητής τηλεφωνίας στην Αλβανία.
27
Η κοινοπραξία Vodafone International Holdings, στην οποία συμμετέχει η Panafon, αναδείχθηκε χθες, Πέμπτη, πλειοδότρια στο διαγωνισμό για τη δεύτερη άδεια κινητής τηλεφωνίας στην Αλβανία.
Η εταιρεία Vodafone – Panafon προσέφερε το μεγαλύτερο ποσό, και συγκεκριμένα 38 εκατ. δολάρια (14,11 δισ. δρχ.), ενώ η τουρκική Rumelli Telecom προσέφερε 32,5 εκατ. δολάρια (12,07 δισ. δρχ.) και η Fintur 25,5 εκατ. δολάρια (9,47 δισ. δρχ.).
Σύμφωνα με πηγές του αλβανικού υπουργείου Ιδιωτικοποιήσεων, εντός δέκα ημερών ο υπουργός Μουσταφά Μούτσι θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο νικητής του διαγωνισμού για την ιδιωτικοποίηση του υπόλοιπου ποσοστού της αλβανικής κινητής τηλεφωνίας.
Ο Βρετανός πρέσβης στα Τίρανα Πέτερ Τζένιουρι δήλωσε ικανοποιημένος που βρετανική εταιρεία κέρδισε το διαγωνισμό.
«Πιστεύω ότι και άλλες βρετανικές εταιρείες θα έλθουν να επενδύσουν στην Αλβανία» τόνισε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Προβληματίζει ο πληθωρισμός στην Ελλάδα – Τρίτος υψηλότερος στην ευρωζώνη τον Ιανουάριο
- ΗΠΑ – Ιράν: Το πλαίσιο συμφωνίας που πρότειναν οι διαμεσολαβητές – Το «αγκάθι» του εμπλουτισμού ουρανίου
- 5+1 Επιτραπέζια παιχνίδια για βραδιές στο σπίτι
- Πολ Μεσκάλ στο Hamnet – Γιατί ένας βάρδος του 1596 φοράει αυτό το σύγχρονο σκουλαρίκι-κρίκο;
- Απαγορευτικό: Ακυρώσεις δρομολογίων και καθυστερήσεις στα λιμάνια της Αττικής λόγω θυελλωδών ανέμων
- Ο Γιαμπουσέλε αποχωρεί από τους Νικς και βάζει… φωτιά στη Euroleague


