Warner Music και MP3.com ενώνουν τις δυνάμεις τους
Ο δικτυακός τόπος MP3.com υπέγραψε την Πέμπτη διετές εμπορικό συμβόλαιο με την Warner Music, καθώς και τριετή συμφωνία εκμετάλλευσης των μουσικών κομματιών και των βίντεο των καλλιτεχνών που εκπροσωπεί η δισκογραφική εταιρεία.
Ο δικτυακός τόπος MP3.com υπέγραψε την Πέμπτη διετές εμπορικό συμβόλαιο με την Warner Music, καθώς και τριετή συμφωνία εκμετάλλευσης των μουσικών κομματιών και των βίντεο των καλλιτεχνών που εκπροσωπεί η δισκογραφική εταιρεία.
Σύμφωνα με δημοσίευμα στο δικτυακό τόπο News Factor, οι δύο πλευρές δεν δημοσιοποίησαν τους οικονομικούς όρους των συμφωνιών αλλά το MP3.com δήλωσε ότι τα συμβόλαια αυτά παρέχουν στους χρήστες της υπηρεσίας δικαίωμα πρόσβασης στα μουσικά κομμάτια και τα βίντεο καλλιτεχνών που συνεργάζονται με την Warner Music.
Όσον αφορά στην εμπορική πλευρά της συνεργασίας, το MP3.com υποχρεώνεται να αναρτήσει στο δικτυακό του τόπο ιστοσελίδες για τους καλλιτέχνες της δισκογραφικής εταιρείας. Παράλληλα, θα διανέμει ηλεκτρονικά μηνύματα με όλα τα τελευταία νέα της Warner Music.
Ο αντιπρόεδρος της Warner Music, Πολ Βίντιχ, δήλωσε ότι το MP3.com θα βοηθήσει σημαντικά στην προώθηση και προβολή των καλλιτεχνών της δισκογραφικής εταιρείας, τα επόμενα χρόνια.
Τον περασμένο Ιούνιο, οι δύο εταιρείες είχαν υπογράψει τριετή συμφωνία, η οποία επέτρεπε την εκμετάλλευση των δίσκων της Warner Music από τις υπηρεσίες Beam It και Instant Listening της My.MP3.com.
Περισσότερες λεπτομέρειες για τη συνεργασία των δύο εταιρειών αναμένεται να γίνουν γνωστές στην εκδήλωση «Next Generation of My.MP3», στις 4 Ιανουαρίου.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.