
Τουλάχιστον 200 νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα στη Νιγηρία
Περισσότερα από 200 άτομα σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την Κυριακή, όταν ένα βυτιοφόρο συγκρούστηκε με σειρά οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει τις πόλεις Ίφε και Ιμπαντάν στη νοτιοδυτική Νιγηρία.
31
Περισσότερα από 200 άτομα σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την Κυριακή, όταν ένα βυτιοφόρο συγκρούστηκε με σειρά οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει τις πόλεις Ίφε και Ιμπαντάν στη νοτιοδυτική Νιγηρία.
Το δυστύχημα συνέβη όταν ο οδηγός του βυτιοφόρου που μετέφερε πετρέλαιο έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε ουρά ακινητοποιημένων αυτοκινήτων μπροστά από μπλόκο της αστυνομίας. Στη συνέχεια το βυτιοφόρο εξερράγη και η πυρκαγιά που προκλήθηκε μεταδόθηκε σε τουλάχιστον 115 αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα δεκάδες άνθρωποι να καούν ζωντανοί.
Η αστυνομία δεν είναι σε θέση να προσδιορίσει τον ακριβή αριθμό των νεκρών, ενώ δεκάδες είναι οι τραυματίες που έχουν μεταφερθεί με εγκαύματα σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομεία της περιοχής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Reuters
- «Ποιος πρέπει να πληρώνει στο πρώτο ραντεβού;» – Υπάρχει απάντηση στο «αιώνιο» ερώτημα
- Λαζόπουλος για τις 17χρονες που έπεσαν από ταράτσα: «Οι γέροι άνθρωποι να το βουλώσουμε και να δούμε τι σκέφτονται οι νέοι»
- Νίκολιτς: «Αφελές το γκολ που δεχθήκαμε, αλλά η απόδοσή μας ήταν πολύ καλή»
- H κρυφή σχέση του Κένεντι με τη Νταϊάνα – Αμοιβαία έλξη, Τζάκι και Μητέρα Τερέζα – «Υπέροχα πόδια»
- Η Γερουσία επικυρώνει τον Κέβιν Γουόρς ως νέο πρόεδρο της Fed, ενώ ο Τραμπ πιέζει για μείωση των επιτοκίων
- Μπενίτεθ: «Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τη ροή του αγώνα, αλλά διαχειρίστηκε καλά το μομέντουμ ο Ολυμπιακός»


