
Εξέγερση κρατουμένων σε δύο τουρκικές φυλακέςΌμηροι 46 δεσμοφύλακες
Σαράντα έξι δεσμοφύλακες συνέλαβαν ως ομήρους κρατούμενοι σε δύο φυλακές υψίστης ασφαλείας της Τουρκίας και πυρπόλησαν πτέρυγες των κτιρίων.
34
Σαράντα έξι δεσμοφύλακες συνέλαβαν ως ομήρους κρατούμενοι σε δύο φυλακές υψίστης ασφαλείας της Τουρκίας και πυρπόλησαν πτέρυγες των κτιρίων.
Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Anadolu, στις φυλακές Μπαϊράμπασα της Κωνσταντινούπολης οι κρατούμενοι συνέλαβαν 25 φρουρούς, όταν αυτοί άρχισαν τη βραδινή καταμέτρηση στα κελιά. Εξάλλου, όπως μεταδίδει το ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV, από το κτίριο ξεπηδά καπνός και φλόγες.
Οι εξεγερθέντες βρίσκονται σε επικοινωνία με τη διοίκηση των φυλακών και η αστυνομία δεν έχει ακόμα επέμβει.
Σε παρόμοιο επεισόδιο στις φυλακές των Αδάνων οι κρατούμενοι συνέλαβαν 21 δεσμοφύλακες και έβαλαν φωτιά στο κτίριο, με αίτημα τη χορήγηση γενικής αμνηστίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ρόμπεν προειδοποιεί την Μπάγερν – «Μην ξεχνάτε, αντίπαλος είναι η Ρεάλ»
- Το συγκλονιστικό βίντεο λίγα λεπτά μετά την προσθαλάσσωση της αποστολής Artemis II
- Όλοι οι πόλεμοι έχουν έναν ηττημένο – Στο Ιράν θα είναι ο Ντόναλντ Τραμπ
- Συναγερμός στις κυβερνήσεις – To νέο μοντέλο της Anthropic απειλεί τις τράπεζες με «καταστροφή»
- Τριγμοί στην κυβέρνηση για την υπόθεση Λαζαρίδη – Τίτλοι τέλους στην… γαλάζια «Αριστεία»
- Μαρόκο: Το Ραμπάτ Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου UNESCO 2026


