Tαινία φτιαγμένη με υπολογιστή γνωρίζει επιτυχία στο Διαδίκτυο
Μία ταινία μικρού μήκους την οποία δημιούργησαν σε υπολογιστή δύο Καλιφορνέζοι γραφίστες και παρουσιάζεται στο δικτυακό τόπο ifilm.com, γνωρίζει μεγάλη επιτυχία χάρη στη σπουδαία τεχνική και την ευρηματική υπόθεσή της.
65
Μία ταινία μικρού μήκους την οποία δημιούργησαν σε υπολογιστή δύο Καλιφορνέζοι γραφίστες και παρουσιάζεται στο δικτυακό τόπο ifilm.com, γνωρίζει μεγάλη επιτυχία χάρη στη σπουδαία τεχνική και την ευρηματική υπόθεσή της.
Η ταινία έχει τίτλο «405», διαρκεί δυόμισι λεπτά και έχει την εξής απλή υπόθεση: ένας νεαρός οδηγεί στον άδειο αυτοκινητόδρομο ικανοποιημένος που δεν βλέπει κίνηση, όμως κάποια στιγμή διαπιστώνει ότι πίσω του πλησιάζει και ετοιμάζεται να προσγειωθεί ένα Boeing 747.
Το πώς προσγειώνεται τελικά το Boeing αλλά και το τι συμβαίνει όταν στο δρόμο του εμφανίζεται μία ανυποψίαστη γριούλα, που οδηγεί επίσης αμέριμνη, δεν πρόκειται να σας τα αποκαλύψουμε, αφού αξίζει να τα δείτε μόνοι σας επισκεπτόμενοι τον ifilm.com.
Οι σκηνοθέτες Μπρους Μπράνιτ και Τζέρεμι Χαντ έφτιαξαν ένα πολύ ενδιαφέρον φιλμ, δημιουργώντας τις σκηνές του αεροπλάνου με τον υπολογιστή τους. Δύο εκατομμύρια επισκέψεις έχει δεχτεί ο δικτυακός τόπος όπου προβάλλεται το φιλμάκι, μετέδωσε το CNN τη Δευτέρα.
Τους δύο νεαρούς σκηνοθέτες σκοπεύει να προωθήσει η CAA (Creative Artists Agency), ένα πρακτορείο που αναζητεί ταλέντα από διάφορους καλλιτεχνικούς χώρους. Οι ταλαντούχοι γραφίστες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μουσικά βιντεοκλίπ και διαφημιστικά σποτ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τα New Year’s Resolutions ξεκινούν σήμερα
- Ο δήμαρχος Αθηναίων θέτει ζητήματα χρηματοδότησης και θεσμικού ρόλου των δήμων στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ
- Τέλος εποχής για ΗΠΑ-ΕΕ: Ποιό το Plan B των Ευρωπαίων στο αντίο των Αμερικανών;
- Μαρόκο: Σε αυξημένη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση ενδεχόμενης κακοκαιρίας
- Ολυμπιακός: Ιταλικό σενάριο και για μεταγραφή σέντερ
- Πόσο κοντά είναι στ’ αλήθεια το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία;






