Τέλος στη δικαστική διαμάχη της Τζούλι Αντριους με νοσοκομείο της Νέας Υόρκης
Σε συμφωνία κατέληξε η ηθοποιός Τζούλι Αντριους με τους γιατρούς τους οποίους είχε μηνύσει, καθώς τους θεωρούσε υπεύθυνους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τις φωνητικές της χορδές, γεγονός που της απαγορεύει να τραγουδά επαγγελματικά.
43
Σε συμφωνία κατέληξε η ηθοποιός Τζούλι Αντριους με τους γιατρούς τους οποίους είχε μηνύσει, καθώς τους θεωρούσε υπεύθυνους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τις φωνητικές της χορδές, γεγονός που της απαγορεύει να τραγουδά επαγγελματικά.
«Είμαι χαρούμενη που καταλήξαμε σε συμφωνία και είμαι χαρούμενη γιατί κλείνει ένα κεφάλαιο της ζωής μου που ήταν δυσάρεστο για πολλούς ανθρώπους» δήλωσε η γνωστή βραβευμένη με Οσκαρ πρωταγωνίστρια.
H Τζούλι Αντριους είχε προχωρήσει στην αφαίρεση καλοήθους όγκου τον Ιούνιο του 1997 στο νοσοκομείο Mount Sinai της Νέας Υόρκης και στη μήνυση που είχε καταθέσει ανέφερε ότι οι γιατροί δεν την είχαν ενημερώσει για τους κινδύνους της εγχείρισης.
Οπως μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο CNN, οι όροι της συμφωνίας δεν έχουν ανακοινωθεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Άνοιξαν» οι ουρανοί στην Αττική – Ισχυρή βροχόπτωση χτυπά την Αθήνα
- Προπονητής Σενεγάλης: «Ζητώ συγγνώμη, απλώς προσπάθησα να προστατεύσω τους παίκτες μου από την αδικία»
- Κατερίνα Λιόλιου: «Λογαριασμός», το νέο viral hit της τραγουδίστριας
- Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση 27χρονης από τον 24χρονο – Την εγκατέλειψε κι έτρεχε πίσω από τη μηχανή του
- Βρίσκεται στο Βερολίνο η 16χρονη Λόρα; – Σε συναγερμό οι ελληνικές αρχές
- Ισπανία: Στους 45 οι νεκροί από τη σύγκρουση τρένων -Τα θύματα εντοπίστηκαν μέσα σε βαγόνι


