Τρεις παραστάσεις με την οκταμελή ορχήστρα Grupo Candela θα δώσει η ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια Ιβέτ Τζάρβις στις 8-10 Σεπτεμβρίου στο χώρο της ΔΕΘ.
Τρεις παραστάσεις με την οκταμελή ορχήστρα Grupo Candela θα δώσει η ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια Ιβέτ Τζάρβις στις 8-10 Σεπτεμβρίου στο χώρο της ΔΕΘ.
Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από το αμερικανικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήρια με αφορμή τη συμμετοχή των ΗΠΑ στην 65η ΔΕΘ ως τιμώμενη χώρα. Η Τζάρβις θα παρουσιάσει επιτυχίες της σόουλ, ντίσκο, λάτιν και γκόσπελ και μεταξύ αυτών τα γνωστά τραγούδια I will survive, Soul man, Turn the beat around και The rythm is going to get you.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας