Εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα του καταστροφικού σεισμού της 7ης Σεπτεμβρίου
Ενα χρόνο ύστερα από τον καταστροφικό σεισμό της 7ης Σεπτεμβρίου, ο υπουργός Πολιτισμού Θεόδωρος Πάγκαλος και ο δήμαρχος Ανω Λιοσίων Νίκος Παπαδήμας διοργανώνουν εκδήλωση μνήμης για τα θύματα του σεισμού που έπληξε την Αθήνα.
Ενα χρόνο ύστερα από τον καταστροφικό σεισμό της 7ης Σεπτεμβρίου, ο υπουργός Πολιτισμού Θεόδωρος Πάγκαλος και ο δήμαρχος Ανω Λιοσίων Νίκος Παπαδήμας διοργανώνουν εκδήλωση μνήμης για τα θύματα του σεισμού που έπληξε την Αθήνα.
Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στις 18:30 θα τελεστεί τρισάγιο στη μνήμη των θυμάτων στο δημαρχείο των Ανω Λιοσίων. Λίγο αργότερα, στις 19:15, θα εγκαινιαστεί έκθεση φωτογραφίας και αντικειμένων με θέμα το σεισμό και στις 20:00 ο Θ.Πάγκαλος θα μιλήσει στο 3ο κλειστό γυμναστήριο του δήμου Ανω Λιοσίων.
Στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη των θυμάτων με την Ντόρα Μπακοπούλου (πιάνο), την Τζούλια Σουγλάκου (τραγούδι) και την Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας