
Θα είμαστε 10.000 στο γήπεδο
Γεύση από τη συμπαράσταση που θα έχει η εθνική Ελλάδας στον αγώνα του Σαββάτου με τη Γερμανία πήραν οι διεθνείς μας, καθώς κατά την άφιξή τους στο Αμβούργο έτυχαν θερμής υποδοχής από 100 και πλέον ομογενείς. Η αποστολή έφτασε στις 4:30 μ.μ. στο Αμβούργο, και μοναδικό ερωτηματικό για την εντεκάδα που θα ξεκινήσει τον αγώνα είναι η θέση του τερματοφύλακα, με το Νικοπολίδη να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.
63
Γεύση από τη συμπαράσταση που θα έχει η εθνική Ελλάδας στον αγώνα του Σαββάτου με τη Γερμανία πήραν οι διεθνείς μας, καθώς κατά την άφιξή τους στο Αμβούργο έτυχαν θερμής υποδοχής από 100 και πλέον ομογενείς. Η αποστολή έφτασε στις 4:30 μ.μ. στο Αμβούργο, και μοναδικό ερωτηματικό για την εντεκάδα που θα ξεκινήσει τον αγώνα είναι η θέση του τερματοφύλακα, με το Νικοπολίδη να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.
Το Σάββατο θα είμαστε 10.000 Ελληνες στο γήπεδο είπαν στο Βασίλη Δανιήλ και τους παίκτες του οι ομογενείς, που περίμεναν καρτερικά την άφιξη της αποστολής στο αεροδρόμιο.
Υποδέχτηκαν δε με ανθοδέσμες την αποστολή και τους τόνισαν ότι στο Φολκσπαρκστάντιον η ελληνική εξέδρα θα δίνει τη δική της μάχη, την ώρα που οι διεθνείς μας θα παλεύουν για το θετικό αποτέλεσμα επί της εθνικής Γερμανίας.
Την ελληνική αποστολή περίμεναν και Γερμανοί δημοσιογράφοι, που δεν έκρυψαν την έκπληξή τους για τις απόψεις που έχει εκφράσει ο Βασίλης Δανιήλ. Ο ομοσπονδιακός προπονητής έχει τονίσει, στην Αθήνα, ότι η Ελλάδα θα κυνηγήσει ακόμα και τη νίκη, και οι Γερμανοί χαρακτήρισαν υπερβολική την αισιοδοξία του.
Στους εκπροσώπους του Τύπου μίλησε ο Ηλίας Πουρσανίδης, που ευχήθηκε να μη βγουν οι Γερμανοί από το αγωνιστικό τέλμα στο οποίο περιέπεσαν κατά τη διάρκεια του EURO 2000:
Σεβόμαστε την εθνική Γερμανίας αλλά υπολογίζουμε και τις δικές μας δυνάμεις. Γνωρίζω πως όλες οι μεγάλες ομάδες διέρχονται μια δύσκολη φάση και ελπίζω να μη βγει η Γερμανία από τη δική της δύσκολη περίοδο σε αυτό τον αγώνα.
Η ελληνική ομάδα είχε προγραμματίσει να κάνει προπόνηση στο γήπεδο του Αμβούργου στις 7 μ.μ., τοπική ώρα, ενώ νωρίτερα θα έκαναν οι Γερμανοί.
Αγνωστη, εν όψει του αγώνα του Σαββάτου για την εθνική μας, παραμένει η θέση του βασικού τερματοφύλακα. Οι πληροφορίες, πάντως, έφεραν τον Αντώνη Νικοπολίδη να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από το Δημήτρη Ελευθερόπουλο.
Εκτός 18άδας θα μείνουν ο Κατεριανάκης, ο τραυματίας Μπασινάς και ο Θωμάς Κυπαρίσσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της χώρας, να μην στέκεται ως πιστός σύμμαχος του Νετανιάχου
- Οι πιθανότητες της Ελλάδας να προσπεράσει την Τσεχία και να βρεθεί στην 10η θέση της βαθμολογίας της UEFA
- Τρομακτικές στιγμές: Κοριτσάκι καταγράφει τη στιγμή που το Ισραήλ άρχισε να βομβαρδίζει τη Βηρυτό
- Ποια είναι η «κρυφή αίσθηση» που έχει ο σκύλος σας και καθορίζει το σώμα του; – Τι είναι η ιδιοδεκτικότητα
- Τα σενάρια για να βρεθούν αντιμέτωποι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στα playoffs της Euroleague
- ΕΛ.ΑΣ.: Προειδοποίηση για κροτίδες και βεγγαλικά την περίοδο του Πάσχα – «Απαγορεύεται η χρήση τους»



