Πολιτιστικός Σεπτέμβρης στην Κηφισιά από 6 Σεπτεμβρίου
Στις 6 Σεπτεμβρίου αρχίζει ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης στην Κηφισιά που διοργανώνει ο δήμος. Πρόκειται για μία σειρά θεατρικών και μουσικών εκδηλώσεων, οι οποίες θα φιλοξενηθούν σε διάφορα σημεία της πόλης.
Στις 6 Σεπτεμβρίου αρχίζει ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης στην Κηφισιά που διοργανώνει ο δήμος. Πρόκειται για μία σειρά θεατρικών και μουσικών εκδηλώσεων, οι οποίες θα φιλοξενηθούν σε διάφορα σημεία της πόλης.
Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 6 Σεπτεμβρίου με την κωμωδία του Αριστοφάνη Βάτραχοι σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόρτζου, και τον ίδιο μαζί με τον Κώστα Καζάκο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Το πρόγραμμα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Εθνος, περιλαμβάνει επίσης τις θεατρικές παραστάσεις Λαμπηδόνα σε σκηνοθεσία Θωμά Κινδύνη (14/9), Το παραμύθι της Ευγένας του Θ. Μοντσελέζε (24/9) και άλλες παραστάσεις, οι οποίες θα φιλοξενηθούν στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα δοθούν συναυλίες από τους Δημήτρη Κόκοτα (11/9), Γλυκερία (12/9), Σπύρο Πολυκανδριώτη (17/9), Ηλία Κλωναρίδη (18/9) και Κώστα Χατζή (20/9).
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας