Στους ρυθμούς του 2004 η επίσκεψη Πάγκαλου σε Φλώρινα – Πιερία
Η διαδρομή της Ολυμπιακής φλόγας του 2004 και η υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για τη διοργάνωση του Διεθνούς Βαλκανικού Φεστιβάλ Νέων Πιερίας είναι τα θέματα που θα απασχολήσουν τον υπουργό Πολιτισμού, Θεόδωρο Πάγκαλο, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στους νομούς Πιερίας και Φλώρινας από τις 26 έως τις 28 Αυγούστου.
Η διαδρομή της Ολυμπιακής φλόγας του 2004 και η υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για τη διοργάνωση του Διεθνούς Βαλκανικού Φεστιβάλ Νέων Πιερίας είναι τα θέματα που θα απασχολήσουν τον υπουργό Πολιτισμού, Θεόδωρο Πάγκαλο, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στους νομούς Πιερίας και Φλώρινας από τις 26 έως τις 28 Αυγούστου.
Το Σάββατο, στις 11:30, ο κ. Πάγκαλος θα επισκεφθεί το Διεθνές Κέντρο Νεολαίας Ολυμπος στη Σκοτίνα Πιερίας, όπου θα υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση με τους δημάρχους Κατερίνης, Λιτοχώρου και Ανατολικού Ολύμπου για τη διοργάνωση του Διεθνούς Βαλκανικού Φεστιβάλ Νέων Πιερίας.
Λίγο αργότερα, στον Ολυμπο -παρουσία του πρώην πρωθυπουργού της Βουλγαρίας, Ν. Ποπόφ- και στο πλαίσιο της παγκόσμιας κίνησης Πορεία για τη ζωή στον πλανήτη που διοργανώνεται από τον Οργανισμό Ecoforum For Peace, θα πραγματοποιηθεί τελετή αφής της Ολυμπιακής φλόγας, η οποία θα παραδοθεί από νέους της χώρας μας σε νέους των Βαλκανίων που ταξιδεύουν με το λεωφορείο Ειρήνης.
Την Κυριακή, στις 11:00 το πρωί, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Φλώρινας ο υπουργός Πολιτισμού και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Φλωρίδης, θα έχουν συνάντηση με ομολόγους τους από βαλκανικές χώρες και την Κύπρο για την υπογραφή συμφωνίας σχετικά με τη διαδρομή της Ολυμπιακής φλόγας το 2004.
Στις 18:30, ο κ. Πάγκαλος θα εγκαινιάσει τη βιβλιοθήκη Πρέσπας στον Αγιο Γερμανό και στις 20:00, στον Αγιο Αχίλλειο, ο υπουργός Πολιτισμού θα παρακολουθήσει συναυλία κλασικών τραγουδιών και ρωσικών ψαλμών με τον τενόρο Σώτο Παπούλια και στη συνέχεια θα είναι παρών στη συναυλία με τις Μαρία Φαραντούρη, Ελλη Πασπαλά και Σαβίνα Γιαννάτου.
Ωστόσο, οι παραπάνω πολιτιστικές εκδηλώσεις δεν είναι οι μοναδικές στις οποίες θα παρευρεθεί ο Θεόδωρος Πάγκαλος, αφού στις 26 Αυγούστου, στις 21:00, θα παρακολουθήσει τη συναυλία του Δημήτρη Μητροπάνου στο στάδιο Φλώρινας.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας