Ανοίγει σήμερα, Τετάρτη, η αυλαία των εκδηλώσεων Μερκούρεια 2000, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου. Οι παραστάσεις αυτής της θεατρικής συνάντησης θα δοθούν στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών Μάνος Κατράκης.
Ανοίγει σήμερα, Τετάρτη, η αυλαία των εκδηλώσεων Μερκούρεια 2000, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου. Οι παραστάσεις αυτής της θεατρικής συνάντησης θα δοθούν στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών Μάνος Κατράκης.
Στα φετινά Μερκούρεια εμφανίζονται:
– Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο (ΔΗΠΕΘΕ) Κοζάνης με Το τραγούδι του έρωτα (23/8)
– Το ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας με την Ιφιγένεια εν Ταύροις του Ευριπίδη (24/8)
– Το Εθνικό Θέατρο με την Ειρήνη του Αριστοφάνη (26/8)
– Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας με το Λα Μοσκέτα του Ρουτζάντε (27/8)
– Το Δημοτικό Θέατρο Συκεών με το έργο Η μικρή μας πόλη (28/8)
– Τα ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου με το Μελτεμάκι του Παντελή Χορν (29/8), Ιωαννίνων με το Φωνάζει ο κλέφτης του Δημήτρη Ψαθά (30/8), Κομοτηνής με το Το λεει και το Σύνταγμα των Σιμιτζή-Λεβιθόπουλου-Δαρλάση (31/8)
– Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος με την παράσταση Καραγκιόζης ο Μέγας του Φώτου Πολίτη (2/9).
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας