Φωτογραφική έκθεση με έργα του νοτιοαφρικανού καλλιτέχνη Ρόμπερτ Μπάλεν εγκαινιάζεται στο πλαίσιο των εικαστικών εκδηλώσεων του Φεστιβάλ της Σάνης.
H έκθεση των έργων του Μπάλεν θα διαρκέσει από 18/8 έως 19/9.
Ο καλλιτέχνης φωτογραφίζει τη σταδιακή περιθωριοποίηση των λευκών κατά την περίοδο των έντονων πολιτικών αλλαγών στη Νότια Αφρική.
Ο Ρόμπερτ Μπάλεν είναι γνωστός από την προηγούμενη έκθεσή του ,που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του διεθνούς φεστιβάλ φωτογραφίας Photosynkyria της Θεσσαλονίκης. O καλλιτέχνης αποτυπώνει στα έργα του την ένταση, την έκπληξη και τον τρόμο. Η φωτογραφία είναι πάντοτε παρούσα για να υπογραμμίσει τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων.
Το Sani Festival πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Λόφο της Σάνης, ένα παραθεριστικό κέντρο κοντά στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.
Είναι διαρθρωμένο σε δύο ενότητες, το Jazz oh the Hill και το Sani Classic και συγκεντρώνει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον όσων αγαπούν την τζαζ και την κλασική μουσική.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας