26

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι του με αντίπαλο τη Φιορεντίνα. Οι ερυθρόλευκοι καλύτεροι από το προηγούμενό τους τεστ κόντρα στη Χάποελ Τέκβα ξεκίνησαν μουδιασμένα, στη συνέχεια όμως βελτιώθηκαν και έχασαν αρκετές ευκαιρίες.

Επειτα από ένα μουδιασμένο πρώτο τέταρτο, οι παίκτες του Γιάννη Ματζουράκη, πήραν τον έλεγχο του αγώνα και με ηγέτες τους Τζιοβάνι και Μαυρογεννίδη δημιούργησαν αρκετές φάσεις για γκολ.


Μάλιστα, στο 44ο λεπτό, ο Λάμπρος Χούτος σκόραρε με προβολή ύστερα από κόρνερ του Τζόρτζεβιτς και κεφαλιά-πάσα του Τζιοβάνι, αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ, θεωρώντας ότι η μπάλα είχε φύγει άουτ στην εκτέλεση του κόρνερ. Οι βιόλα προηγήθηκαν μόλις στο 7ο λεπτό, όταν ο Κίεζα πρόλαβε τον Ελευθερόπουλο και πλάσαρε άνετα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν από το τέλος αποβλήθηκε ο Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς


Για τον Ολυμπιακό αγωνίστηκαν οι εξής: Ελευθερόπουλος (46 Γεωργίου), Μαυρογενίδης (46 Κόντης), Ανατολάκης (46 Καραταΐδης), Πατσατζόγλου (46 Αμανατίδης), Κωστούλας (26 Αντζας, 46 Γεωργάτος), Πουρσανίδης (46 Πασσαλής), Λουτσιάνο (46 Ζε Ελίας), Νινιάδης (46 Ζέτερμπεργκ), Χούτος (46 Γιαννακόπουλος), Ζιοβάνι (46 Αλβες) και Τζόρτζεβιτς (46 Αλεξανδρής).


Από την άλλη πλευρά, ο Φατίχ Τερίμ παρέταξε τους Ταλιαλατέλα, Αντάνι, Πιερίνι, Ρέπκα (46 Ταρότσι), Αμαράλ, Βανιόλι, Μπρεσάν (46 Ροσίτο), Αμορόζο, Ρόσι, Λεάντρο (54 Μπάλμπο) και Κιέζα (46 Μιγιάτοβιτς) .



Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ