34

Η Σλοβενία θα είναι ο αντίπαλος της εθνικής ομάδας τένις στην προσπάθειά της να πάρει το εισιτήριο της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία της Ευρωαφρικανικής ζώνης του κυπέλλου Davis. Το σλοβενικό συγκρότημα επικράτησε εκτός έδρας 3-2 της Πολωνίας και ετοιμάζεται να έλθει στην Αθήνα, όπου θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός από τις 6 έως τις 8 Οκτωβρίου.

Αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία για το ελληνικό τένις να κάνει για πρώτη φορά στην ιστορία του το άλμα στη μεγάλη κατηγορία. Ποτέ η εθνική ομάδα δεν έχει φτάσει σε σημείο να διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο, όμως τώρα φαίνεται αποφασισμένη και ικανή να το κάνει.


Η Σλοβενία σίγουρα δεν είναι ο αντίπαλος που μπορεί να τρομάξει τους πρωταθλητές μας, οι οποίοι αναμένεται να έχουν και τη συμπαράσταση του κόσμου στο πλευρό τους. Στο μεγάλο τελικό, οι φίλαθλοι στον όμιλο αντισφαίρισης Αθηνών θα είναι πολλοί περισσότεροι από τους 1.000 περίπου που έδωσαν το παρών στο χθεσινό φινάλε των αγώνων με τη Νορβηγία, την οποία η ελληνική ομάδα… καθάρισε τελικά 4-1.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ