
Μία ακόμα ευκαιρία για πρόκριση στο Σίδνεϊ έχασε ο Στρουμπάκος
Για 46 μόλις εκατοστά ο Παναγιώτης Στρούμπακος έχασε μία ακόμα ευκαιρία να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ.
26
Για 46 μόλις εκατοστά ο Παναγιώτης Στρούμπακος έχασε μία ακόμα ευκαιρία να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ.
Ο Ελληνας αθλητής, με χρόνο 1:46.76, κατέλαβε την έκτη θέση στη γενική κατάταξη των 800 μ., στο μίτινγκ της Βουδαπέστης, ενώ το όριο πρόκρισης στην κορυφαία διοργάνωση είναι: 1:46.30. Πρώτος στο μίτινγκ ήταν ο Μουλαούτζι (Ν.Αφρική) με 1:45.55.
Ο Παναγιώτης Στρουμπάκος έχει, πάντως, δύο ακόμα ευκαιρίες για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Ολυμπιακό μίτινγκ της Θεσσαλονίκης αλλά και στα Τοφάλεια της Πάτρας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταγή: Αφράτα κεφτεδάκια τόνου
- Αποκάλυψη in: Η δικαστική απόφαση για τις υποκλοπές και υπουργείο των ΗΠΑ διαψεύδουν την κυβέρνηση για την κρατική επιδότηση του Predator
- Ο συνδυασμός που πάει το περπάτημα σε άλλο επίπεδο
- Καιρός: Αίθριος τη Μεγάλη Τρίτη με άνοδο της θερμοκρασίας – Η πρόγνωση για τις επόμενες μέρες
- Ποτέ την Τρίτη μετά τις 17:00 – Η συνήθεια του συνιδρυτή της Netflix που «νίκησε» το burnout
- Ωραία η σχέση, αλλά ο χώρος είναι απαραίτητος





