Bίντεο και ήχος μέσω Διαδικτύου από Intel και Εxcalibur
Την απαιτούμενη υποδομή για την παραγωγή και ασφαλή διανομή οπτικοακουστικού υλικού μέσω Διαδικτύου θα παράσχει σύντομα η εταιρεία που ιδρύουν από κοινού Intel και Excalibur Technologies.
70
Την απαιτούμενη υποδομή για την παραγωγή και ασφαλή διανομή οπτικοακουστικού υλικού μέσω Διαδικτύου θα παράσχει σύντομα η εταιρεία που ιδρύουν από κοινού Intel και Excalibur Technologies.
H κοινοπραξία, η επωνυμία της οποίας δεν έχει ακόμη γνωστοποιηθεί, θα ασχολείται με την ανάπτυξη λογισμικού και την παροχή υπηρεσιών που θα επιτρέπει στους ιδιοκτήτες οπτικοακουστικού υλικού να το τοποθετούν σε προστατευμένες βάσεις δεδομένων.
Συγκεκριμένα, η τεχνολογία της Excalibur, θα χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία συστημάτων ανάκτησης δεδομένων από τις βάσεις, ενώ η τεχνολογία της Intel για τη δημιουργία των συστημάτων διαχείρισης δικαιωμάτων πρόσβασης στις βάσεις, αποτρέποντας την παράνομη αντιγραφή του υλικού που θα βρίσκεται αποθηκευμένο σε αυτές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Airbnb: Πάνω από 90% οι πληρότητες για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά [πίνακας]
- Συνταγή: Σπιτική κιμαδόπιτα
- Καταναλωτές: Η επιστροφή στο σπίτι και το στοίχημα της εξυπηρέτησης
- Για το διάλειμμα: Πέντε υγιεινά σνακ που δίνουν ενέργεια
- Ο Τομ Κρουζ χορεύει με ένα… φτυάρι στη νέα ταινία του – Οι πρώτες εικόνες
- Μπορεί ένα χριστουγεννιάτικο κομμάτι να μας οδηγήσει στην υπερκατανάλωση; Το φαινόμενο Mariah Carey




