Παροξυσμός στο Τόκιο για το PlayStation 2
Χιλιάδες Ιάπωνες κατασκήνωσαν έξω από τα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών την Παρασκευή το βράδυ, επειδή ήθελαν να βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση, όταν θα άνοιγαν το επόμενο πρωί τα καταστήματα τις πόρτες τους, έχοντας στα ράφια τους την καινούρια παιχνιδομηχανή της Sony.
40
Χιλιάδες Ιάπωνες κατασκήνωσαν έξω από τα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών την Παρασκευή το βράδυ, επειδή ήθελαν να βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση, όταν θα άνοιγαν το επόμενο πρωί τα καταστήματα τις πόρτες τους, έχοντας στα ράφια τους την καινούρια παιχνιδομηχανή της Sony.
Η τρέλα για το PlayStation 2 είχε ξεκινήσει πριν από αρκετές μέρες, όταν εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες του Internet προσπάθησαν να εισέλθουν όλοι μαζί στο δικτυακό τόπο της Sony για να παραγγείλουν την κονσόλα, προκαλώντας φυσικά δικτυακό μπλακάουτ.
Η ανυπομονησία για την απόκτηση της νέας κονσόλας ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αφού μαζί με τους Ιάπωνες ξενύχτησαν στο Τόκιο και αρκετοί Ευρωπαίοι οι οποίοι ταξίδεψαν μέχρι εκεί, για να καταφέρουν να είναι από τους πρώτους που θα την αποκτήσουν.
Είμαι ο πρώτος Γάλλος που θα αγοράσω την παιχνιδομηχανή δήλωσε περιχαρής κάποιος Γάλλος, ονόματι Τομ, που ταξίδεψε από το Παρίσι για αυτόν το σκοπό και παρέμεινε άγρυπνος πάνω από 15 ώρες έξω από το κατάστημα. Δεν θα μπορούσα να κάνω αλλιώς συμπλήρωσε.
Η νέα κονσόλα κοστίζει 360 δολάρια περίπου και η Sony υπολόγιζε ότι θα πουλούσε ένα περίπου εκατομμύριο κομμάτια μόνο μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρωσία: Ισόβια σε 15 άντρες για την τρομοκρατική επίθεση του 2024 στη Μόσχα που στοίχισε τη ζωή σε 149 άτομα
- Φωτιά σε διαμέρισμα στο Άργος – Απεγκλωβίστηκαν οκτώ άνθρωποι, ανάμεσά τους μικρά παιδιά
- Παρέμβαση Τσίπρα για το νέο κύμα ακρίβειας στην ενέργεια: Ημίμετρα τα κυβερνητικά μέτρα με το πλαφόν
- Ντουπλάντις: «Φυσικά και θα κερδίσω τον Καραλή, δεν έχω χάσει την αυτοπεποίθησή μου»
- «Αδειάζει» ο Τσιάρας τον Βορίδη: To επίμαχο έγγραφο Βάρρα είχε σταλεί στο υπουργείο επί υπουργίας του
- «Γράψτε μου αμέσως» – Η επιστολή SOS του Κένεντι προς τη Σουηδή ερωμένη του το 1955


