
Μήνυση κατά των Γάλλων οδηγών φορτηγών υπέβαλαν ολλανδικές εταιρείες μεταφορών
Μηνύσεις εναντίον των Γάλλων οδηγών φορτηγών, που έχουν αποκλείσει τους αυτοκινητοδρόμους σε όλη τη Γαλλία με οδοφράγματα, υπέβαλαν την Τρίτη ολλανδικές εταιρείες μεταφορών.
48
Μηνύσεις εναντίον των Γάλλων οδηγών φορτηγών, που έχουν αποκλείσει τους αυτοκινητοδρόμους σε όλη τη Γαλλία με οδοφράγματα, υπέβαλαν την Τρίτη ολλανδικές εταιρείες μεταφορών.
Οι Ολλανδοί υποστηρίζουν ότι οι γαλλικές κινητοποιήσεις πλήττουν τα συμφέροντά τους. Επιπλέον, η ολλανδική ομοσπονδία μεταφορών ζήτησε την παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, για να λήξει ο γαλλικός αποκλεισμός των εθνικών οδών.
Περίπου 70 οδοφράγματα υπάρχουν αυτήν τη στιγμή σε διάφορους κόμβους του γαλλικού οδικού δικτύου, καθώς η διαμαρτυρία των οδηγών φορτηγών για τη μη ικανοποίηση αιτημάτων του κλάδου τους, που αφορούν στην εβδομάδα εργασίας 35 ωρών, διανύει τη δεύτερη ημέρα της.
Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε η Ολλανδική Ομοσπονδία Μεταφορών, οι ζημίες των ολλανδικών εταιρειών ανέρχονται σε ένα εκατ. φιορίνια (150 εκατ. δραχμές) ημερησίως.
Associated Press
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μάλι: Συντονισμένη επίθεση ενόπλων στο Μπαμακό
- Η φορολογία της Ιταλίας «μαγνητίζει» τους πλούσιους
- Πυροβολισμοί στο Δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκο – Απομακρύνθηκαν οι επίσημοι και ο Τραμπ
- Βόμβα έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας (βίντεο)
- Μαζικές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Κολομβία με 14 νεκρούς και 38 τραυματίες λίγο πριν τις εκλογές (βίντεο)
- Λίβανος: Νέα ισραηλινά πλήγματα στον νότο μετά την εντολή του Νετανιάχου – Πολίτες φεύγουν από τον νότο

