
Εύκολες νίκες για Παναχαϊκή και Καβάλα
Βαθιές βαθμολογικές ανάσες πήραν τόσο η Παναχαϊκή που κέρδισε τον Εθνικό Αστέρα με 2-0, όσο και η Καβάλα που επικράτησε των Τρικάλων με 4-1, στη 14η αγωνιστική της Α εθνικής.
26
Βαθιές βαθμολογικές ανάσες πήραν τόσο η Παναχαϊκή που κέρδισε τον Εθνικό Αστέρα με 2-0, όσο και η Καβάλα που επικράτησε των Τρικάλων με 4-1, στη 14η αγωνιστική της Α εθνικής.
Η Παναχαϊκή με σκόρερ τον Βούκσεβιτς στο 16 και στο 25 δεν απειλήθηκε από τον Εθνικό Αστέρα, τον οποίο με τη νίκη αυτή προσπέρασε και στη βαθμολογία, καθώς έχει πλέον 15 βαθμούς έναντι 14 των φιλοξενούμενων.
Η Καβάλα, που παρουσιάζει δείγματα ανάκαμψης, πέτυχε στο ντέρμπι των ουραγών την τρίτη της νίκη, αφήνοντας μόνα τα Τρίκαλα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Οι φιλοξενούμενοι πάντως μπήκαν με όρεξη στον αγώνα, καθώς προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό με τον Αγγελόπουλο.
Τέσσερα λεπτά αργότερα ξεκίνησε η αντεπίθεση της Καβάλας, με τον Πις να ισοφαρίζει.
Στο 71 ο Κουμπής έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, ενώ στο 80 ο Αθανασιάδης έκανε το 3-1. Το τελικό 4-1 έγραψε και πάλι ο Πις στο 90.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τροχαίο στην Ιόνια Οδό: 47χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο φορτηγό του μετά από πρόσκρουση σε μπάρες
- Τέλος και επίσημα η Νέα Αριστερά από τη Βουλή: Διαλύεται η ΚΟ – Παραιτήθηκε από βουλευτής η Αχτσιόγλου – Δραγασάκης στη θέση της
- Χείμαρρος ο Καραπαπάς για την πραξικοπηματική παραμονή Λανουά: «Έχει αποτύχει πλήρως, θα σας καταγγείλουμε στην UEFA»
- Σακελλαρίδης: Λανθασμένη κίνηση η αποχώρηση των 7 βουλευτών από τη Νέα Αριστερά
- ΕΠΟ: Λανουά για 2 ακόμη χρόνια, Super Cup στις 12/8 και αλλαγές στο Κύπελλο
- Αχτσιόγλου: Παραιτείται από βουλευτής – «Δεν παραιτούμαι από την ενεργό πολιτική»




