H Motorola παίρνει άδεια χρήσης για το λειτουργικό σύστημα των Palm
Η Motorola ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι πήρε άδεια χρήσης για το λειτουργικό σύστημα των υπολογιστών χειρός της γνωστής σειράς Palm Pilot.
Η Motorola ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι πήρε άδεια χρήσης για το λειτουργικό σύστημα των υπολογιστών χειρός της γνωστής σειράς Palm Pilot.
Στόχος της εταιρείας είναι να το χρησιμοποιήσει στα προϊόντα ασύρματης τηλεπικοινωνίας και σύνδεσης με το Internet που θα ρίξει στο προσεχές μέλλον στην αγορά.
Η συμφωνία με την 3Com, κατασκευάστρια των πολύ επιτυχημένων στην αγορά Palm, δεν σταματάει εκεί, αφού η Motorola ανακοίνωσε ότι προτίθεται να αγοράσει και ένα μερίδιο του πακέτου μετοχών της 3Com. Μάλιστα στην εξαγορά αυτή θα συμμετέχουν και άλλες δύο εταιρείες, οι οποίες μαζί με τη Motorola θα αποκτήσουν το 4,5% του συνόλου των μετοχών της 3Com.
- Πώς μπορούν να παραχθούν περισσότερα τρόφιμα – Μια έξυπνη ιδέα
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Σούπερ επένδυση Νο 2
- Starlink: Δωρεάν πρόσβαση στο Ιράν προσφέρει ο Μασκ
- Με αιχμές για κακή οικονομική διαχείριση το μέιλ του Συλλόγου για την παραίτηση Καρυστιανού – Ζητά επιστροφή τραπεζικών καρτών
- Ρωσικά «μυστήρια» στην Κύπρο
- Ινδία: Επιχείρηση εντοπισμού άγριου ελέφαντα που έχει σκοτώσει τουλάχιστον 20 ανθρώπους από την αρχή της χρονιάς

