Πρώτη συνάντηση για συμβιβασμό Μicrosoft και υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ
Εγινε την Τρίτη η προκαθορισμένη συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων της Μicrosoft και του Υπουργείου Δικαιοσύνης ενώπιον του δικαστή Ρίτσαρντ Πόσνερ, ο οποίος έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της διαμεσολάβησης για την εξεύρεση ενδεχόμενης συμβιβαστικής λύσης.
47
Εγινε την Τρίτη η προκαθορισμένη συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων της Μicrosoft και του Υπουργείου Δικαιοσύνης ενώπιον του δικαστή Ρίτσαρντ Πόσνερ, ο οποίος έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της διαμεσολάβησης για την εξεύρεση ενδεχόμενης συμβιβαστικής λύσης.
Η συνάντηση είχε διάρκεια δύο ώρες διάρκεια και μετά το τέλος της καμία πλευρά δεν έκανε επίσημες δηλώσεις.
Ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί είναι η δήλωση ενός από τους εκπροσώπους της κυβέρνησης, στις επίμονες ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου, που είχαν κυριολεκτικά περικυκλώσει το κτίριο, ότι Δεν πρόκειται να σας πω το παραμικρό. Ούτε καν τι είδους φρούτα μας προσφέρθηκαν.
Η μόνη είδηση που βγήκε είναι ότι και οι επόμενες συναντήσεις θα γίνουν στο Σικάγο. Πάντως οι δύο πλευρές δεν έχουν και πολύ χρόνο στη διάθεσή τους, αφού ο δικαστής Τζάκσον έχει ορίσει για τις 6 Δεκεμβρίου τη συνέχιση της δίκης με την υποβολή από τη μεριά των διαδίκων γραπτών υπομνημάτων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ακρίβεια: Χριστούγεννα με απλησίαστες τιμές – Πόσο θα κοστίσει το εορταστικό τραπέζι
- Labubu: Έρχονται να ροκανίσουν τη μεγάλη οθόνη – Ό,τι ξέρουμε για το φιλόδοξο εγχείρημα
- Μετανάστες πέθαναν από το κρύο προσπαθώντας να φύγουν από το Αφγανιστάν
- Και ο Πάπας έχει αϋπνίες – Τι κάνει ο Ποντίφικας όταν δεν μπορεί να κοιμηθεί
- Το Ιράν προσφέρει βοήθεια στη Βενεζουέλα στη σύγκρουση με τις ΗΠΑ
- Ήπειρος: Πάνω από 75 εκατ. το κόστος των ζημιών από την κακοκαιρία


