Βόλος: 45χρονος χτύπησε, έβρισε και απείλησε τη σύζυγό του
Το επεισόδιο έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στον Βόλο
Με γυναικοκτονία απείλησε στον Βόλο ένας 45χρονος της σύζυγό του 43 χρόνων, λέγοντας ότι θα την κάψει και τη χτύπησε δυνατά στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα η γυναίκα να έχει θολή όραση.
Σύμφωνα με το magensianews, το επεισόδιο έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στον Βόλο, η γυναίκα έκανε καταγγελία στην Αστυνομία, ο δράστης συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος, αφού απουσίαζε η γυναίκα για να καταθέσει ως μάρτυρας. Η υπόθεση θα εκδικαστεί την Τρίτη στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.
Ο 45χρονος αλβανική καταγωγής ιδιοκτήτης καταστήματος ειδών τροφίμων, που διατηρεί μαζί με τη σύζυγό του και τον 19χρονο γιο τους, μάλωσε προχθές με τη γυναίκα και αφού την έβρισε, την απείλησε ότι θα την κάψει και θα τη σκοτώσει και θα έχει την τύχη των άλλων γυναικών που τις «καθάρισαν» οι άντρες τους (…) σύμφωνα με την καταγγελία της 43χρονης γυναίκας.
Την απείλησε και την χτύπησε στο πρόσωπο
Στη συνέχεια την χτύπησε στο πρόσωπο δυνατά, με αποτέλεσμα η 43χρονη να έχει θολούρα για αρκετή ώρα μετά το χτύπημα!
Ο άνδρας συνελήφθη και κρατήθηκε την Τετάρτη στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και χθες το μεσημέρι οδηγήθηκε για να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.
Εναντίον του ασκήθηκε από την εισαγγελική αρχή ποινική δίωξη πλημμεληματικού χαρακτήρα για εξύβριση και απειλή, όπως και για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συζύγου με βάση τις διατάξεις του Ποινικού Κώδικα περί ενδοοικογενειακής βίας.
Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για την ερχόμενη Τρίτη 30 Αυγούστου, λόγω απουσίας της γυναίκας που θα κατέθετε ως μάρτυρας κατηγορίας.
Ο άνδρας κατέθεσε στο Δικαστήριο ότι μέχρι την Τρίτη δεν θα μένει στο σπίτι με τη σύζυγό του, αλλά στο κατάστημα που διαθέτει.
- Ιράν: Ξεπέρασαν τις 2.400 οι νεκροί πολίτες – Κινδυνεύει με εκτέλεση ο διαδηλωτής Ερφάν Σολτανί
- Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη – Αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ
- Σαράντος Καργάκος: Τ’ Αρχαία μάς πέφτουνε βάρος
- Φοινικούντα: Ενώπιον της ανακρίτριας ξανά σήμερα οι δύο 22χρονοι για τη διπλή δολοφονία στο κάμπινγκ
- Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Πειραιά
- Είναι αυτό το χειρότερο αθλητικό ντεμπούτο όλων των εποχών; Η 21χρονη τενίστρια που έγινε viral για όλους τους λάθος λόγους
- Γιώργος Βασιλείου: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της Κύπρου
- Συνελήφθη 22χρονος – Έτρεχε με 167 χλμ στην ΕΟ Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 14.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tianhao-wang-aME_eAFPU2A-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442