Τρίτη 19 Μαϊου 2026
weather-icon 19o
«Βάλτε τον στο Λούβρο» – Ο Τζόλης έχει «τρελάνει» τους Βέλγους

«Βάλτε τον στο Λούβρο» – Ο Τζόλης έχει «τρελάνει» τους Βέλγους

Τα ΜΜΕ του Βελγίου αποθεώνουν τον Χρήστο Τζόλη!

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Ο Χρήστος Τζόλης διανύει μία σπουδαία σεζόν στην καριέρα του και τα βελγικά ΜΜΕ μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τις εμφανίσεις του με την Κλαμπ Μπριζ.

Ο Έλληνας διεθνής μετά την παράσταση που έδωσε κόντρα στην Ουνιόν (3 ασίστ και γκολ), γνώρισε την αποθέωση και μάλιστα, το πασίγνωστο βελγικό περιοδικό HLN, δημοσίευσε ένα αφιέρωμα για εκείνον.

Ο Τζόλης γνωρίζει την αποθέωση στο Βέλγιο

Ο αρχισυντάκτης του ποδοσφαίρου της εφημερίδας, Νιλς Πουασονιέ, δανείστηκε τη φράση «Hang it in the Louvre», δηλαδή «Κρεμάστε τον στο Λούβρο», προκειμένου να αποτυπώσει τη «μαγεία» των όσων κάνει ο Τζόλης μέσα στο γήπεδο.

Ταυτόχρονα, ο Πουασονιέ χαρακτηρίζει τον Τζόλη «καλλιτέχνη» και στέκεται ιδιαίτερα στην αυτοπεποίθηση που εκπέμπει, σαν να παίζει χωρίς αντίπαλο.

Φυσικά, οι αριθμοί επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα του αρχισυντάκτη του HLN, καθώς ο Έλληνας διεθνής μετρά ήδη έξι γκολ και οκτώ ασίστ μόνο στα Play-offs τίτλου της Jupiler Pro League και συνολικά τη φετινή σεζόν έχει σκοράρει 20 φορές, μοιράζοντας 27 ασίστ σε 50 συμμετοχές.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 19 Μαϊου 2026
Cookies