«Θέλει να πάρει τον Σορτς από τον Παναθηναϊκό η Μακάμπι»
Η καριέρα του Τι Τζέι Σορτς στον Παναθηναϊκό δεν εξελίσσεται όπως αναμενόταν και ιταλικό ρεπορτάζ σημειώνει πως η Μακάμπι Τελ Αβίβ εξετάζει το ενδεχόμενο να τον πάρει από τους «πράσινους».
Ο Τι Τζέι Σορτς έχει προσφέρει στον Παναθηναϊκό πολύ λιγότερα από αυτά που ανέμεναν οι άνθρωποι της ομάδας και η φετινή σεζόν δεν εξελίσσεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον ίδιο και για την ομάδα του.
Συνεπώς, παρά το γεγονός ότι ο Αμερικανός γκαρντ έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με το «τριφύλλι» (μέχρι το καλοκαίρι του 2027), όλα τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά και τίποτα δεν αποκλείεται εν όψει της φετινής μεταγραφικής περιόδου. Και το γεγονός ότι οι εμφανίσεις του με τον Παναθηναϊκό δεν είναι τόσο καλές και απ’ τη στιγμή που υπάρχει έστω και μικρή πιθανότητα αποχώρησής του, τόσο θα «φουντώνει» το ενδιαφέρον άλλων ομάδων της Euroleague για την περίπτωσή του.
Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Αλεσάντρο Μάτζι, τονίζει σε ρεπορτάζ του πως η Μακάμπι Τελ Αβίβ παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις γύρω από το όνομα του Σορτς, σε μια περίοδο όπου το μέλλον του αρχίζει να κουβεντιάζεται όλο και περισσότερο στην ευρωπαϊκή αγορά. Και αναλόγως, η ισραηλινή ομάδα θα κάνει την κίνησή της και ίσως μία κρούση στους «πράσινους», εφόσον τα πράγματα φτάσουν στο σημείο ενός επίσημου ενδιαφέροντος.
Οι επόμενοι μήνες θα είναι καθοριστικοί για την πορεία της υπόθεσης, ενώ αναμένεται να κριθούν πολλά από το πώς θα ολοκληρώσει τη φετινή χρονιά του με τον Παναθηναϊκό ο Τι Τζέι Σορτς. Αν ανοίξει -εν τέλει- η πόρτα της εξόδου, τότε πιθανότατα ενδιαφέρον δεν θα υπάρξει μονάχα από την πλευρά της Μακάμπι Τελ Αβίβ…
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Τα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την Αττική οδήγησαν τον ΕΣΑΚΕ στο να αποφασίσει την δεύτερη αναβολή του προγραμματισμένου για το απόγευμα της Τετάρτης (1/4) ματς ανάμεσα στο Περιστέρι και τον Άρη – Στις 22/4 η νέα ημερομηνία.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν σαφής: δεν θα αλλάξει τον τρόπο παιχνίδιου της Ελλάδας. Μία απόφαση που για να αποδώσει στο Nations League, χρειάζεται υπέρβαση από τρεις συγκεκριμένους παίκτες.
Η καριέρα του Τι Τζέι Σορτς στον Παναθηναϊκό δεν εξελίσσεται όπως αναμενόταν και ιταλικό ρεπορτάζ σημειώνει πως η Μακάμπι Τελ Αβίβ εξετάζει το ενδεχόμενο να τον πάρει από τους «πράσινους».