Παναθηναϊκός: Στο νοσοκομείο ο Χουάντσο μετά το ματς με τη Μονακό
Τα προβλήματα συνεχίζονται στο Παναθηναϊκό, με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να μεταφέρεται στο νοσοκομείο με πόνους στο στομάχι.
Ο Παναθηναϊκός έκανε το… καθήκον του κόντρα στην αποδεκατισμένη Μονακό επικρατώντας με 107-97, στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Euroleague, συνεχίζοντας τις προσπάθειές του για απευθείας πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης.
Τα προβλήματα όμως δεν λείπουν για τους Πράσινους, αφού μετά τις απουσίες των Τζέριαν Γκραντ και Νίκου Ρογκαβόπουλου, είδαν τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να αναχωρεί για το νοσοκομείο αφού αγωνίστηκε με πόνους στο στομάχι.
Ο Ισπανός φόργουορντ που αγωνίστηκε για 22 λεπτά έχοντας 11 πόντους, 6 ριμπάουντ και 1 ασίστ θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις ώστε να δουν οι άνθρωποι της ομάδας τις ακριβώς συμβαίνει και αν υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας.
- Κουτλουάι: «Δεν κατάλαβα γιατί ο Όσμαν πήγε στον ΠΑΟΚ» (vid)
- Φοβερά λόγια του Φεράν Τόρες: «Το γκολ το έβαλαν 47 εκατομμύρια Ισπανοί όχι εγώ»
- Ισπανία – Αργεντινή: Δίκαιο και άδικο…
- H απονομή στην Ισπανία – Δεν έφευγε από το πλάνο ο Τραμπ μέχρι να σηκώσει ο Ρόδρι την κούπα (vids)
- Μία εικόνα, χίλιες λέξεις: Τα δάκρυα του Μέσι μετά τον χαμένο τελικό της Αργεντινής [βίντεο]
- Η παράδοση του… στέμματος: Αγκαλιά Μέσι – Γιαμάλ μετά τον τελικό (vid, pics)
- «Σάρωσε» η Ισπανία: MVP ο Ρόδρι, καλύτερος τερματοφύλακας ο Σιμόν, κορυφαίος νέος ο Κουμπαρσί (vids)
- Τα εντυπωσιακά ρεκόρ της Ισπανίας και του Ντε λα Φουέντε!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442