Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Ντέρμπι «αιωνίων» για την Α1 πόλο ανδρών με φόντο την κορυφή
Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό για την Α1 πόλο ανδρών λίγο καιρό μετά τον εντυπωσιακό τελικό του κυπέλλου μεταξύ τους.
Ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό περιλαμβάνει το σημερινό (15/3, 17:15 MEGA News) πρόγραμμα της 4η αγωνιστική της Β’ φάσης της Water Polo League ανδρών.
Ένα παιχνίδι που αναμένεται με έντονο ενδιαφέρον, αφού διεξάγεται λίγο μόλις διάστημα από τον μεταξύ τους τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, στον οποίο οι Ερυθρόλευκοι είχαν καταφέρει να πραγματοποιήσουν μια μεγάλη ανατροπή και να πάρουν τον τίτλο.
Ο Ολυμπιακός, το διπλό στη Βουλιαγμένη και ο Παναθηναϊκός
Οι Πειραιώτες προέρχονται από τη νίκη τους επί του ΝΟ Βουλιαγμένης στον Λαιμό με 14-11 έχουν 9 πόντους στον β’ γύρο, ενώ οι Πράσινοι είχαν επικρατήσει με τη σειρά τους 15-10 του Απόλλωνα Σμύρνης εντός έδρας έχοντας επίσης 9 πόντους.
Ο Κώστας Κακάρης μίλησε για τον αγώνα τονίζοντας: «Μετά το παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη, έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη ματς για το πρωτάθλημα, κόντρα στον Παναθηναϊκό, τον οποίο αντιμετωπίσαμε πρόσφατα στον τελικό του Κυπέλλου. Θέλουμε, μπροστά στον κόσμο μας, να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο, να πραγματοποιήσουμε μια πολύ καλή εμφάνιση και να πανηγυρίσουμε μία ακόμη νίκη, ώστε να συνεχίσουμε το απόλυτο στο πρωτάθλημα».
- Καιρός: Έρχονται βροχές, πτώση θερμοκρασίας και βοριάδες – Πότε αλλάζει το σκηνικό
- «Καυτή» σοκολάτα – Γιατί ανατιμήθηκε επτά φορές πάνω από τον πληθωρισμό – Οι αποκλίσεις μεταξύ χωρών της ΕΕ
- Θεσσαλονίκη: 43χρονος κακοποιούσε σκύλο μπροστά στην ιδιοκτήτριά του – Συνελήφθησαν και οι δύο
- Ο Γιαννακόπουλος σε ρόλο… Akyla με την κούπα της Euroleague (vid)
- Η Ελένη Γιαννατσούλια μιλά για τον Γιώργο Μαζωνάκη
- Στη Μεγάλη Βρετανία τη Δευτέρα ο Νίκος Δένδιας για διμερείς συνομιλίες




