Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην κοπή πίτας της Επιτροπής Ναυτιλίας του Δήμου Πειραιά
Στην εκδήλωση, η οποία έλαβε χώρα στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, κύριο μέρος συζήτησης αποτέλεσε ο κεντρικός ρόλος που διαδραματίζει ο Πειραιάς ως διεθνές ναυτιλιακό κέντρο.
Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Επιτροπής Ναυτιλίας του Δήμου Πειραιά, παρουσία του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, εκπροσώπων της ναυτιλιακής κοινότητας και επιχειρήσεων του ναυτιλιακού κλάδου.
Στην εκδήλωση, η οποία έλαβε χώρα στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, κύριο μέρος συζήτησης αποτέλεσε ο κεντρικός ρόλος που διαδραματίζει ο Πειραιάς ως διεθνές ναυτιλιακό κέντρο και πυλώνας ανάπτυξης της εθνικής οικονομίας.
Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, τόνισε:
«Ο Πειραιάς αποτελεί διαχρονικά την καρδιά της ελληνικής ναυτιλίας. Ο Δήμος Πειραιά δεν μπορεί και δεν πρέπει να μένει εκτός των συζητήσεων και των πρωτοβουλιών που αφορούν το μέλλον του κλάδου. Στόχος της Επιτροπής Ναυτιλίας του Δήμου Πειραιά είναι η ενεργή συμμετοχή στη διαμόρφωση πολιτικών που ενισχύουν τη ναυτιλία.
Μέσα από τη συνεργασία με τους φορείς και τους ανθρώπους της ναυτιλίας, μπορούμε να πετύχουμε ουσιαστικά και μετρήσιμα αποτελέσματα για την ανάπτυξη του Πειραιά. Θα ήθελα να συγχαρώ τον Πρόεδρο Νίκο Χρυσοφάκη και όλα τα μέλη της Επιτροπής για τη σημαντική τους δουλειά, τις ιδέες τους και την προσήλωσή τους στις δράσεις για την προώθηση της ναυτιλίας.
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ναυτιλίας Νίκος Χρυσοφάκης, αναφέρθηκε στις δράσεις της Επιτροπής και στη συνεργασία με την ναυτιλιακή κοινότητα, καθώς και στη σημασία του συντονισμού όλων των εμπλεκόμενων φορέων για τη βιώσιμη ανάπτυξη του κλάδου.
Τοποθετήσεις πραγματοποίησαν επίσης, ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής και Αντιδήμαρχος Δημήτρης Βλαχάκος, το μέλος της Επιτροπής Κατερίνα Βαμβακούση, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Καρύδης, οι οποίοι αναφέρθηκαν στις δράσεις και στους στόχους της Επιτροπής Ναυτιλίας.
- Ακίνητα: Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ αδήλωτα εισοδήματα από Airbnb και «κρυφές» αγοραπωλησίες
- ΗΠΑ: Τραμπ, ICE και ακροδεξιά στρέφουν τους προοδευτικούς Αμερικανούς στα όπλα
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Μία αγορά εργασίας που απαιτεί τα πάντα, αλλά προσφέρει ψίχουλα: Η αλήθεια πίσω από την «απρόθυμη» Gen Z
- Παρά τα θετικά σημάδια για συνομιλίες ο Τραμπ ζητά συμφωνία μέχρι την Τετάρτη – «Αλλιώς μπορεί να ρίξουμε βόμβες»
- Γιώργος Μυλωνάκης: Συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- Ποιοι χάνουν, ποιοι κερδίζουν την «μάχη» με την εφορία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442