Ο Μπαρτζώκας εμφανίστηκε σε βιντεοκλήση στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» και έγινε viral (pic)
Κι όμως, ο Γιώργος Μπαρτζώκας (με την βοήθεια της τεχνολογίας) βρέθηκε στο Άμστερνταμ και το ματς του Ολυμπιακού.
Ο Ολυμπιακός πήρε σπουδαίο διπλό πρόκρισης στο Άμστερνταμ, κόντρα στον Άγιαξ (1-2) και πλέον θα είναι στην κλήρωση της Παρασκευής (30/1) όπου θα μάθει τον αντίπαλό του στα playoffs του Champions League.
Οι Πειραιώτες είχαν περίπου 3.000 φίλους της ομάδας στο πλευρό τους, στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» και ένας από αυτούς ήταν και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, με τη βοήθεια ωστόσο της… τεχνολογίας.
Ο Έλληνας προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, είχε βιντεοκλήση με φίλαθλο των Ερυθρόλευκων που βρισκόταν στο γήπεδο και πήρε μία γεύση από την ατμόσφαιρα τη στιγμή των πανηγυρισμών.
Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο, όπου ο Μπαρτζώκας μιλάει με βιντεοκλήση
- Ουκρανία: Ενας νεκρός σε ουκρανική επίθεση με drones στη Σεβαστούπολη της Κριμαίας
- Κούβα: Διεθνής εφοδιοπομπή που υποστηρίζεται από την Τούνμπεργκ αναμένεται να φθάσει τον Μάρτιο
- Ιράν προς ΣΑ του ΟΗΕ: Δεν επιδιώκουμε πόλεμο, αλλά θα απαντήσουμε αποφασιστικά – Στόχοι όλα τα μέσα των ΗΠΑ
- Τουρκία: Δημοσιογράφος της DW συλλαμβάνεται για «διασπορά ψευδών ειδήσεων» και «προσβολή» του προέδρου
- Θεσσαλονίκη: Διασώστες του ΕΚΑΒ σώζουν τη ζωή 44χρονου που έπαθε ανακοπή σε χώρο εστίασης
- Σκάνδαλο Επσταϊν: «Πολύ λυπηρή» για τον Τραμπ η σύλληψη του έκπτωτου πρίγκιπα Αντριους
