Η 11άδα του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (pic)
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται ΠΑΟΚ για την 15η αγωνιστική της Superleague, με τους Πράσινους να γνωστοποιούν τις επιλογές του Ράφα Μπενίτεθ για την ενδεκάδα.
Ο Παναθηναϊκός αποχαιρετά το 2025 με ντέρμπι στην Τούμπα, απέναντι στον ΠΑΟΚ (21/12, 19:30), για την 15η αγωνιστική της Super League και οι Πράσινοι έκαναν πριν από λίγο γνωστές τις επιλογές του Ράφα Μπενίτεθ για την ενδεκάδα.
Ο Ισπανός προπονητής επέλεξε τον Κότσαρη κάτω από τα δοκάρια και τους Καλάμπρια, Πάλμερ-Μπράουν, Γέντβαϊ και Τουμπά στην τετράδα της άμυνας. Από’ κει και πέρα, οι Τσιριβέγια και Σιώπης είναι το δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Μπακασέτα στο «10» και τους Ζαρουρί, Τετέ στα «φτερά». Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σφιντέρσκι.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
LIVE: Άρης – ΑΕΚ. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – ΑΕΚ για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Νέα πρόσωπα στην 11άδα του Άρη οι Καντεβέρε, Άλβαρο, Γένσεν και Ντούντου για το αποψινό (11/1, 19.30) ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ ο Δώνης επιστρέφει στην αποστολή μετά από καιρό.
Ο Μάρκο Νίκολιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ρότα κι έτσι ο Οντουμπάτζο θα ξεκινήσει βασικός στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Άρη στο Βικελίδης. Στον πάγκο Βάργκα και Γκεοργκίεφ.
Ο Εργκίν Αταμάν δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος με όσα είδε από τον Παναθηναϊκό στη νίκη επί του Περιστερίου Betsson και αυτό φάνηκε στις δηλώσεις του μετά το ματς, όταν επέλεξε να αποθεώσει τον «αιώνιο» αντίπαλο της ομάδας του, τον Ολυμπιακό.