in.gr > Αθλητισμός & Σπορ > Μπάσκετ > Euroleague > Ο γιος του Γκος είναι… μύθος: Διέκοψε τη συνέντευξη του προπονητή της Ζαλγκίρις για να τον χαιρετήσει (vid)
Ο γιος του Γκος είναι… μύθος: Διέκοψε τη συνέντευξη του προπονητή της Ζαλγκίρις για να τον χαιρετήσει (vid)
Μία όμορφη στιγμή εκτυλίχθηκε μετά το Ζαλγκίρις - Μπασκόνια, με τον γιο του Γουίλιαμς Γκος να διακόπτει τη συνέντευξη του Μασιούλις για να τον χαιρετήσει.
Η Ζαλγκίρις με ένα «ξέσπασμα» στο τελευταίο δεκάλεπτο, επικράτησε της Μπασκόνια με 82-67, για τη 13η αγωνιστική της Euroleague, με τον Σιλβέν Φρανσίσκο να είναι για άλλη μία φορά ο κορυφαίος της αναμέτρησης, με 23 πόντους, 3 ριμπάουντ και 11 ασίστ, ενώ είχε 32 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης.
Μετά το παιχνίδι όμως, την παράσταση «έκλεψε» ένα άλλο πρόσωπο. Ο λόγος για τον γιο του Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, ο οποίος ήταν ο πρωταγωνιστής σε ένα πολύ όμορφο σκηνικό με τον προπονητή της Ζαλγκίρις, Τόμας Μασιούλις.
Την ώρα που ο Λιθουανός τεχνικός έδινε flash interview στη Euroleague, ο γιος του γκαρντ της ομάδας εμφανίστηκε στο σημείο και τον χαιρέτησε, με αποτέλεσμα να διακόψει προσωρινά τη συνέντευξη. Ο Μασιούλις χαμογέλασε και χαιρέτισε τον μικρό.
Δείτε το βίντεο με τον γιο του Γκος μετά το Ζαλγκίρις – Μπασκόνια:
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό, εξηγώντας γιατί σημαίνει πολλά για το τριφύλλι, αλλά και στην κακή περίοδο που προηγήθηκε τον Γενάρη.
Η Μάντσεστερ Σίτι δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε μία υπεπολύτιμη νίκη με 2-1 επί της Νιούκαστλ στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Premier League κι έτσι μείωσε στο -2 από την πρωτοπόρο, Άρσεναλ.
Η Ατλέτικο νίκησε 4-2 την Εσπανιόλ και εδραιώθηκε στην τετράδα του ισπανικού πρωταθλήματος, με το πρώτο «τρίποντο» για την ομάδα του Σιμεόνε μετά από ένα μήνα.