Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός, ο οποίος επιβλήθηκε στης Βάσας εκτός έδρας με 15-5, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του LEN Champions League Ανδρών.
Οι Ερυθρόλευκοι ήταν καταπληκτικοί στο αμυντικό κομμάτι, μην αφήνοντας περιθώρια στους αντιπάλους τους, ενώ επιθετικά είχαν υπομονή και βρήκαν τις απαραίτητες λύσεις για να πετύχουν αρκετά γκολ και να πάρουν ένα πολύ εύκολο αποτέλεσμα.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Μάνο Ζερδεβά να αποκρούει πέναλτι της Βάσας, ενώ ο Κάκαρης ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό. Οι Ούγγροι όμως βρήκαν απάντηση με τον Γκάμπορ για το 1-1. Κάπου εκεί οι Ερυθρόλευκοι είχαν ένα ξέσπασμα και με τους Ζάλανκι, Δήμου (x2), Γενηδουνιά συν την εξαιρετική άμυνα προηγήθηκαν με 5-1. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 5-2 με τον Λάκατος, σκορ με το οποίο έκλεισε το πρώτο οκτάλεπτο.
Στη δεύτερη περίοδο ο Ολυμπιακός ήταν ακόμα καλύτερος στο αμυντικό κομμάτι. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα τρία λεπτά που το ματς ήταν χωρίς σκορ, οι Πειραιώτες σημείωσαν στα υπόλοιπα πέντε άλλα τρία γκολ με τους Νικολαΐδη, Ζάλανκι και Φουντούλη, χωρίς να δεχτεί κανένα, και έτσι πήγε στο ημίχρονο με το 8-2.
Ο Ολυμπιακός άρχισε με γκολ το δεύτερο μέρος με τον Γενηδουνιά να κάνει το 9-2, όμως η Βάσας μείωσε με τον Ντούρνιτς σε 9-3. Το 10-3 έγινε με τον Γκίλλα για τους Ερυθρόλευκους, αλλά οι Ούγγροι απάντησαν με δύο γκολ από Ράουσερ και Λάκατος μειώνοντας σε 10-5. Οι Πειραιώτες όμως είχαν ένα ξέσπασμα τριών γκολ με τους Νικολαΐδη, Δήμου και Άνγκιαλ για να κλείσει το τρίτο οκτάλεπτο στο 13-5.
Το τελευταίο οκτάλεπτο είχε αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον Ολυμπιακό να χειρίζεται εξαιρετικά την κατάσταση φτάνοντας μάλιστα και σε δύο ακόμα γκολ με τους Λυκούδη και Νικολαΐδη, ενώ συνέχισε να παίζει εντυπωσιακή άμυνα. Έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο 15-5 για τους Ερυθρόλευκους.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Ο Ματίας Λεσόρ μίλησε για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και ήταν εμφανές το πόσο χαρούμενος ήταν που αγωνίστηκε μετά από τόσο καιρό νιώθοντας καλά το κορμί του.