«Οιδίπους» του Γιάννη Χουβαρδά: Νέα παράσταση στον Λυκαβηττό μετά τα συνεχή sold out
Προστίθεται εκτάκτως νέα και τελευταία παράσταση στον Λυκαβηττό στις 15 Σεπτεμβρίου.
Με όλες τις παραστάσεις στην Αθήνα να έχουν γίνει ήδη sold out, η πρωτοφανής ανταπόκριση του κοινού για τον «Οιδίποδα» του Γιάννη Χουβαρδά, οδηγεί τους διοργανωτές στην προσθήκη μιας νέας και τελευταίας παράστασης τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

17.000 θεατές παρακολούθησαν την παράσταση στο θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου
Οι ρόλοι και οι πρωταγωνιστές
Ο Γιάννης Χουβαρδάς σε αυτό τον δραματουργικό άθλο που καθήλωσε κοινό και κριτικούς και καταχειροκροτήθηκε επί πέντε λεπτά από 17.000 θεατές στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, παρουσιάζει και τα δύο κορυφαία έργα του Σοφοκλή. Τα «Οιδίπους Τύραννος» και «Οιδίπους Επί Κολωνώ», σε μια ενιαία θεατρική εμπειρία δύο ωρών, με έναν εξαιρετικό πρωταγωνιστικό θίασo.
Στους ρόλους βλέπουμε τους Νίκο Καραθάνο, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Στεφανία Γουλιώτη, Νίκο Χατζόπουλο, Ορέστη Χαλκιά, Γιάννη Κότσιφα, Κωνσταντίνο Μπιμπή, Πηνελόπη Τσιλίκα, Έκτορα Λυγίζο, Άγγελο Τριανταφύλλου, Θεόβη Στύλλου και Πολυξένη Παπακωνσταντίνου.

Μια μεγαλειώδης παραγωγή, με σπάνια υποβλητική ατμόσφαιρα και μαγική αισθητική, επιστέγασμα της μοναδικής θεατρικής πορείας του δημιουργού της εδώ και μισό αιώνα.
Μία συμπαραγωγή του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου και του Πολιτιστικού Οργανισμού ‘Λυκόφως’ του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Προπώληση εισιτηρίων
Η προπώληση για τη νέα και τελευταία παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού μόλις άνοιξε. Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήριά σας στο https://www.ticketservices.gr/event/oedipus-2025/?eventid=13052&showid=86274
- Ρωσία και ΗΠΑ «θα υπογράψουν συμφωνία για τη διάνοιξη σήραγγας που θα διασχίζει τον Βερίγγειο Πορθμό»
- Βουλή: Φοιτητές ενάντια στην αναθεώρηση του άρθρου 16 – «Θα πουλάνε πτυχία, ενώ εμείς μοχθούμε δέκα χρόνια»
- Ιωάννινα: Πλημμύρισαν δρόμοι μετά από έντονη βροχή και χαλάζι
- ΠΑΣΟΚ: Μετά τη «θλίψη και οργή» Μητσοτάκη για την ακρίβεια, ήρθε και η ομολογία της αποτυχίας από τον Π. Μαρινάκη
- Ελλάδα στον ΟΗΕ: Προσηλωμένοι στη διασφάλιση των εκπαιδευτικών δικαιωμάτων της μουσουλμανικής μειονότητας
- H ΑΙ σύντομα θα χρειάζεται περισσότερο νερό από ό,τι ο παγκόσμιος πληθυσμός
- Παίζοντας μπάλα στην πόλη του Πελέ…
- Τραμπ: «Αντιπατριωτικό» το ψήφισμα της Βουλής των Αντιπροσώπων που διατάσσει τερματισμό του πολέμου στο Ιράν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442