Ο 29χρονος, ύψους 2,21μ. σέντερ από το Τσαντ, Καλίφα Κουμάτζε, είναι ο ψηλός που επέλεξε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για να ενισχύσει τον Ολυμπιακό κατά την περίοδο της προετοιμασίας του.
Οι «ερυθρόλευκοι» γνωστοποίησαν το πρόγραμμα της προετοιμασίας τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τους Πειραιώτες να πατούν παρκέ για πρώτη φορά στις 27 Αυγούστου και να δίνουν το πρώτο τους φιλικό στις 6 Σεπτεμβρίου με τον Προμηθέα.
Όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και κάποιες μέρες, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έψαχνε έναν ψηλό για να βοηθήσει στην προετοιμασία, με το όνομα του Ντέιβιντ ΜακΚόρμακ να ακούγεται αρχικά, ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε.
Εν τέλει, ο Ολυμπιακός βρήκε τον παίκτη που θα τον βοηθήσει, στο πρόσωπο του Κουμάτζε, ο οποίος διαθέτει εμπειρία από τη Euroleague αφού έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Άλμπα Βερολίνου και μοιάζει στο μέγεθος με τον Μουστάφα Φαλ που, ως γνωστόν, θα χάσει όλη τη σεζόν.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:
«Ο Αφρικανός σέντερ, Khalifa Koumadje, θα είναι στη διάθεση του προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργου Μπαρτζώκα, για την περίοδο της προετοιμασίας της ομάδας».
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε στις δηλώσεις του πώς η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη επί της Μπανταλόνα για το 1-0 στα προημIτελικά του BCL.
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μούρθια με 79-73, ο Παντελής Μπούτσκος αναφέρθηκε στη ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει την πρόκριση.
Το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Πέμπτης (2/4), απορίες για την ταλαιπωρία, πως εξηγείται το άγχος της ΚΕΔ, μπερδεμένοι διαιτητές, αλαλούμ με τους παρατηρητές και το βραβείο ενόψει του τελικού Κυπέλλου