
Άρης: Πήρε εξιτήριο ο Πέρεθ, θα δει τη ρεβάνς από την κερκίδα
Θετικά νέα μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του Κάρλες Πέρεθ, αφού απέφυγε την επέμβαση και θα στηρίξει την ομάδα του από κοντά.
Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται ο μέσος του Άρη, Κάρλες Πέρεθ, μετά τον τραυματισμό που υπέστη από σκυλιά στα γεννητικά όργανα και τον έθεσε εκτός της ρεβάνς με την Αράζ.
Ο Ισπανός πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, δεν θα χρειαστεί τελικά επέμβαση και θα συνεχίσει την αποθεραπεία από το σπίτι του, σε μια πολύ ευχάριστη είδηση τόσο για τον ίδιο όσο και για τους «κίτρινους».
Ο Πέρεθ και η ψυχολογική στήριξη για τη ρεβάνς με την Αράζ
Μάλιστα, ο Ισπανός επιθετικός, παρότι τέθηκε εκτός αποστολής για την αποψινή αναμέτρηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης (31/7, 21:15), θα βρεθεί σύμφωνα με πληροφορίες στις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης» για να στηρίξει την προσπάθεια των συμπαικτών του να ανατρέψουν το 2-1 του πρώτου αγώνα.
Η παρουσία του Πέρεθ αναμένεται να αποτελέσει σημαντική ψυχολογική ενίσχυση για τους παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη στη μάχη της πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Conference League.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πέρεθ την Τετάρτη (30/7) τραυματίστηκε από δάγκωμα σκύλου στα γεννητικά του όργανα, όπου υπέστη βαθύ σχίσμα και υποβλήθηκε σε έξι ράμματα.
- Κρήτη: Στη ΜΕΘ 40χρονος μετά από ατύχημα με πατίνι
- Ολυμπιακός σε Πολονάρα: «Σε ευχαριστούμε για το παράδειγμα που έδωσες με τη δύναμη και το πνεύμα σου»
- Κεφαλονιά: Πώς έμαθε η μητέρα της Μυρτούς ότι η κόρη της ήταν νεκρή – Σπαρακτική η περιγραφή της
- Emily in Paris: Απόβαση στην Ελλάδα – Γυρίσματα στις Κυκλάδες, Λάκης Γαβαλάς και το ρίσκο του screen tourism
- Ο Λουί Αλτουσέρ και οι απορίες του υλισμού του αστάθμητου
- Δήμος Φιλιατών: Αίτημα για ειδικό ποσοστό εισαγωγής στις Πανελλαδικές για τους μαθητές της περιοχής

