Ολυμπιακός: Στο ΝΒΑ οι δύο βασικές του επιλογές
Ο Μίτσιτς επέλεξε το «χρυσάφι» της Χαποέλ και ο Ολυμπιακός έχει στο ΝΒΑ λύσεις πρώτης γραμμής – Τι αναφέρουν στην Ιταλία.
Ο Βασίλιε Μίτσιτς επέλεξε τα 18 εκατ. ευρώ της Χαποελ Τελ Αβίβ κι έτσι οι ομάδες που ψάχνουν για γκαρντ υψηλού ειπέδου, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός, είναι αναγκασμένες να στρέψουν αλλού την προσοχή τους. Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν από την αρχή του καλοκαιριού γκαρντ πρώτης γραμμής για να κλείσουν το ρόστερ τους, μαζί φυσικά με το 5αρι.
Μοιραία, το ΝΒΑ είναι πλέον η βασική πηγή επιλογών για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, με την γνωστή ιταλική ιστοσελίδα “Pianeta Basket” να τονίζει πως αυτή την στιγμή υπάρχουν δύο παίκτες που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των «ερυθρόλευκων».
Τι αναφέρει το δημοσίευμα:
«Η πρώτη αφορά τον Τσαρλς Μπάσεϊ, γεννημένο το 2000, Νο. 53 του draft του 2021, ο οποίος έχει περάσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο ΝΒΑ, με τους Σίξερς και τους Σπερς, καθώς και στη G-League. Τις τελευταίες ημέρες εντυπωσιάζει στο Summer League.
δεύτερο όνομα, και ίσως πιο ηχηρό, είναι αυτό του Μπόουνς Χάιλαντ. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μόουζες Μπάρντα, η περίπτωση του απόφοιτου του VCU και Νο. 26 του draft του 2021 παρακολουθείται στενά. Ο πόιντ γκαρντ έχει ήδη αφήσει το στίγμα του στο ΝΒΑ, όπου μετρά 9,5 πόντους κατά μέσο όρο σε 186 αγώνες καριέρας.
Ξεκίνησε στους Ντένβερ Νάγκετς, συνέχισε στους Λος Άντζελες Κλίπερς και τον περασμένο Φεβρουάριο μετακόμισε στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς με two-way συμβόλαιο. Αυτή τη στιγμή είναι free agent, έχοντας ολοκληρώσει τη σεζόν με 6,2 πόντους σε 24 αγώνες, μοιράζοντας 1,3 ασίστ και μαζεύοντας 1,0 ριμπάουντ ανά αγώνα».
- Φοινικούντα: Η απολογία του ανιψιού για το διπλό έγκλημα στο κάμπινγκ – Το ChatGTP και η συνάντηση στο καζίνο
- Καμπανάκι από τον Επίτροπο Άμυνας της ΕΕ: Η Ευρώπη χρειάζεται τώρα έναν κοινό στρατό
- Έλενα Παπαρίζου για Μαρινέλλα: Μου τραγουδούσε στο τραπέζι ένα απλό μεσημέρι Κυριακής και τα δάκρυά μου έτρεχαν ποτάμι
- Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς στον Ασπρόπυργο μετά τον τραυματισμό αστυνομικού σε επίθεση με πέτρες
- ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ «Η φωνή της ψυχής μας» στο Θέατρο Παλλάς
- Παναθηναϊκός: Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Άλεξ Κραλ

