
Άρης: Έκτη μεταγραφή του ο Μάικιτς
Ο Λόβρο Μάϊκιτς πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη. Αναχωρεί άμεσα για Ολλανδία ο Κροάτης, προκειμένου να ενσωματωθεί με την αποστολή.
Παίκτης του Άρη είναι και επίσημα ο Λόβρο Μάϊκιτς. Ο 26χρονος Κροάτης τερματοφύλακας πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ αποτελεί την έκτη κίνηση των κιτρινόμαυρων για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.
Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να ταξιδέψει άμεσα στην Ολλανδία, προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Lovro Majkic για τα επόμενα τρία χρόνια.
O Lovro Majkic γεννήθηκε στις 8 Οκτωβρίου 1999 στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας. Ξεκινώντας την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο από την τοπική ακαδημία της NK Zagreb, o υψηλόσωμος τερματοφύλακας εντάχθηκε στις ακαδημίες της HNK Rijeka το 2014.
Το 2018 πήρε μεταγραφή στην NK Istra και την αμέσως επόμενη σεζόν έκανε ντεμπούτο στην πρώτη κατηγορία της Κροατίας.
Την αγωνιστική περίοδο 2022-’23 κέρδισε θέση βασικού κάτω από τα δοκάρια της NK Istra και κράτησε 17 φορές ανέπαφη την εστία του σε 35 παιχνίδια.
Ακολούθησαν δύο ακόμα «γεμάτες» σεζόν με τον Majkic να καταγράφει συνολικά 116 συμμετοχές με τη φανέλα της NK Istra σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Κροατίας.
Από σήμερα ο Κροάτης τερματοφύλακας ανήκει στον AΡΗ.
Dobro došli, Lovro!
“Θα κάνουμε σπουδαία πράγματα όλοι μαζί”
Στις πρώτες του δηλώσεις στο arisfc.com.gr, ο Lovro Majkic, τόνισε:
“Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δίνει ο ΑΡΗΣ. Καταλαβαίνω ότι έρχομαι σε ένα μεγάλο κλαμπ με υψηλούς στόχους και ένα φίλαθλο κοινό που υποστηρίζει με θέρμη την ομάδα. Είμαι πανέτοιμος για αποδείξω σε όλους ότι αξίζω να βρίσκομαι εδώ για να υπερασπιστώ τη φανέλα του ΑΡΗ.
Θα δώσω τα πάντα για την καινούργια μου ομάδα και είμαι αισιόδοξος ότι όλοι μαζί θα κάνουμε σπουδαία πράγματα”».
- Λάνθιμος, Φίνιξ και 1.000+ δημιουργοί κατά του mega deal που αλλάζει το Χόλιγουντ
- Μενίδι: «Τη βρήκε κάτω και έσκασε στα χέρια του» – Τι λέει η μητέρα του 14χρονου που τραυματίστηκε από κροτίδα
- Ο θόρυβος που περιμένει ο Αρνε Σλοτ στη ρεβάνς με την Παρί
- Ο Βίκτορ Όρμπαν έχασε τις εκλογές – Αλλά όχι για την πολιτική που πρεσβεύει
- Παξοί: Συγκλονίζει η αδελφή του 15χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Κρίσιμες ώρες για τον 17χρονο συνεπιβάτη
- «Ο Μουνής»: Παράταση για 2 ακόμη παραστάσεις






