
Ενεπλάκη σε τροχαίο ο Ντίβατς και εισήλθε σε νοσοκομείο
Τροχαίο με τη μηχανή φαίνεται πως είχε ο Βλάντε Ντίβατς, σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.
Ο Βλάντε Ντίβατς είχε τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του, στις ακτές του Μαυροβουνίου, το βράδυ της Πέμπτης (19/6), σύμφωνα με το pobjeda.me.
Ο 57χρονος Σέρβος Hall of Famer έπεσε με την μηχανή του κοντά στην πόλη Λουστίτσα του Μαυροβουνίου και στη συνέχεια επειδή δεν μπορούσε να σηκωθεί εξαιτίας των τραυματισμών του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Μέχρι τώρα δεν είναι γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την σοβαρότητα των τραυματισμών του και την κατάσταση της υγείας του.
Τι λένε στη Σερβία για το τροχαίο του Ντίβατς
«Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Ντίβατς έπεσε από τη μοτοσικλέτα του κοντά στη Λούστιτσα. Λόγω των τραυμάτων που υπέστη κατά την πτώση, δεν μπόρεσε να σηκωθεί και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λίγο αργότερα.
Προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες σχετικά με την έκταση των τραυματισμών που υπέστη στο ατύχημα, ούτε για την κατάσταση της υγείας του, ούτε για το ιατρικό κέντρο όπου νοσηλεύεται για ανάρρωση», αναφέρει δημοσίευμα στη Σερβία.
- Σοβαρό τροχαίο με παράσυρση και εγκατάλειψη 16χρονης στη Λιοσίων – Σε σοβαρή κατάσταση στο ΚΑΤ η ανήλικη
- Ο συνιδρυτής του Netflix αποχωρεί – Ξεκίνησε πουλώντας ηλεκτρικές σκούπες, έφτασε στα 5,8 δισ. δολάρια
- LIVE: Άρης – Βόλος
- Κεφαλονιά: Συγκλονίζει ο πατέρας της 19χρονης – «Το παγίδευσαν το παιδί μου, πρόκειται για σπείρα»
- Ανηφόρα – κατηφόρα: Ποιος έχει προτεραιότητα σύμφωνα με τον νέο ΚΟΚ;
- Σακελλαρίδης: Έπρεπε να παρέμβει η Μπακογιάννη για να κατανοήσουν ότι δεν μπορεί να παραμένει ο Λαζαρίδης
