Αποκαλύφθηκε η νέα ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ – Όσα γνωρίζουμε για το «Bitter Christmas»
Η ταινία «Bitter Christmas» του Πέδρο Αλμοδόβαρ διαθέτει ένα εξαιρετικό καστ, μεταξύ των οποίων βρίσκονται οι Bárbara Lennie, Leonardo Sbaraglia και Aitana Sánchez-Gijón.
Ο ισπανικός κολοσσός Movistar Plus+ ανακοίνωσε την επόμενη ταινία του εμβληματικού σκηνοθέτη Πέδρο Αλμοδόβαρ.
Η ταινία «Bitter Christmas» («Amarga Navidad») θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες το 2026, σε διανομή της Warner Bros. Pictures Spain, πριν διατεθεί αποκλειστικά στην πλατφόρμα της Movistar Plus+.
Σύμφωνα με το Variety, το νέο κινηματογραφικό έργο του Ισπανού σκηνοθέτη, το οποίο αυτή τη στιγμή γυρίζεται μεταξύ Μαδρίτης και Λανζαρότε (νησί στα Κανάρια), είναι μια παραγωγή της El Deseo του Πέδρο και του αδελφού του Αγκουστίν Αλμοδόβαρ σε συνεργασία με τη Movistar Plus+.
Η ταινία «Bitter Christmas» διαθέτει ένα εξαιρετικό καστ, μεταξύ των οποίων οι υποψήφιοι για Ευρωπαϊκό Βραβείο Κινηματογράφου Bárbara Lennie, Leonardo Sbaraglia , Aitana Sánchez-Gijón, Victoria Luengo, Patrick Criado , Milena Smit και Quim Gutiérrez.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
«Η ζωή και η μυθοπλασία»
Η επίσημη σύνοψη της ταινίας, μεταφρασμένη από τα ισπανικά, έχει ως εξής: «Η Elsa είναι μια διευθύντρια διαφημιστικού γραφείου της οποίας η μητέρα πεθαίνει κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου του Δεκεμβρίου. Ρίχνεται στη δουλειά ως μια μορφή διαφυγής, χωρίς να συνειδητοποιεί ότι στερεί από τον εαυτό της το χρόνο να θρηνήσει. Ο αδυσώπητος ρυθμός της διακόπτεται όταν μια κρίση πανικού την αναγκάζει να κάνει ένα διάλειμμα. Ο σύντροφός της, ο Μπονιφάσιο, γίνεται η άγκυρά της σε αυτή τη στιγμή της κρίσης. Η Έλσα αποφασίζει να ταξιδέψει στο νησί Λανζαρότε με τη φίλη της Πατρίσια, η οποία επίσης θέλει να ξεφύγει από τη Μαδρίτη, ενώ ο Μπονιφάσιο μένει πίσω στην πόλη».
»Η ιστορία αυτών των τριών χαρακτήρων, καθώς και πολλών άλλων, είναι παρόμοια με εκείνη του σεναριογράφου και σκηνοθέτη Raúl Durán, μπλέκοντας τη μυθοπλασία με την πραγματικότητα. Το ‘Bitter Christmas’ εξερευνά το πώς η ζωή και η μυθοπλασία είναι άρρηκτα συνδεδεμένες, μερικές φορές με οδυνηρό τρόπο», αναφέρεται.
*Με πληροφορίες από: Variety | Κεντρική φωτογραφία θέματος: Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ και το καστ της ταινίας «Bitter Christmas» | Movistar Plus+
- ΑΑΔΕ: Διαχειρίστρια δηλώνει άστεγη, αλλά διαμένει σε βίλα με πισίνα – «Λαβράκια» έβγαλαν οι έλεγχοι
- Γαλλία: Ένας 21χρονος αυτοκτόνησε – Η οικογένειά του ζητά ανεξάρτητη έρευνα, λέγοντας ότι ήταν θύμα ρατσισμού
- Κυψέλη: Ακαθόριστα τα αίτια θανάτου της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα – Τι έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή
- Σε Live streaming η παρέλαση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ισπανίας
- «Σοσιαλισμός ή καθολικό εισόδημα» – Ο οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί βλέπει θετικά την ΑΙ
- James Arthur: Συναίσθημα και άρωμα brit pop στο Sani Festival
- Σοκάρουν οι εικόνες από το τραγικό τροχαίο με τρεις νεκρούς στον Κονιακό Φωκίδας
- Μητσοτάκης: Επιχείρηση τόνωσης του ηθικού των βουλευτών με επιλεκτική ανάγνωση της πραγματικότητας και επίθεση στην αντιπολίτευση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442