Όουεν Κούπερ: Ο πρωταγωνιστής του Adolescence βραβεύτηκε στα Gotham TV Awards
Ο 15χρονος πρωταγωνιστής του Adolescence Όουεν Κούπερ βραβεύτηκε στα Gotham TV Awards με το βραβείο Β' Αντρικού Ρόλου.
Ο πρωταγωνιστής της σειράς Adolescence, Όουεν Κούπερ, έπρεπε να πάρει άδεια από το σχολείο του καθώς απέσπασε το βραβείο Β’ Αντρικού Ρόλου σε μίνι σειρά στα Gotham TV Awards. Ο 15χρονος κέρδισε τις εντυπώσεις με την ερμηνεία του ως νεαρός ύποπτος για φόνο.
Ο Όουεν Κούπερ, στην απονομή στη Νέα Υόρκη, μοιράστηκε την τιμητική διάκριση με την Τζένι Σλέιτ, 43 ετών, για τη σειρά «Dying of Sex». Κατά την παραλαβή του βραβείου, ο Κούπερ ευχαρίστησε τους γονείς του «που με δημιούργησαν» προκαλώντας γέλιο στο κοινό, ενώ αναφέρθηκε με θερμά λόγια στη συμπρωταγωνίστριά του Έριν Ντόχερτι, η οποία ήταν επίσης υποψήφια στην ίδια κατηγορία.
Το «ευχαριστώ» στην Έριν Ντόχερτι
«Το βασικότερο πρόσωπο που πρέπει να ευχαριστήσω είναι η Έριν, που είναι επίσης υποψήφια. Το επεισόδιο που κάναμε μαζί ήταν εύκολο γιατί ήσουν εσύ και ήταν τιμή μου να το μοιραστώ μαζί σου. Το αξίζεις όσο κι εγώ, οπότε ένα χειροκρότημα για την Έριν παρακαλώ», δήλωσε, προκαλώντας ενθουσιασμό στο ακροατήριο
Ο 15χρονος ηθοποιός ευχαρίστησε επίσης τους δημιουργούς της σειράς, τον σκηνοθέτη Φίλιπ Μπαραντίνι, τον σεναριογράφο Τζο Τζόνσον, τον πρωταγωνιστή Στίβεν Γκρέιαμ και τη Χάνα Γουόλτερς, όπως και όλο το καστ και το συνεργείο του «Adolescence».
Οι διακρίσεις
Η σειρά κέρδισε τρία από τα τέσσερα Gotham βραβεία για τα οποία ήταν υποψήφια: Καλύτερη Μίνι Σειρά, Α’ Αντρική Ερμηνεία για τον Στίβεν Γκράχαμ και Β’ Αντρική Ερμηνεία για τον Όουεν Κούπερ. Η τέταρτη υποψηφιότητα ήταν της Έριν Ντόχερτι.
Ο Όουεν έχει ήδη βραβευτεί με το Breakthrough Award από τα IndieWire Honors και θεωρείται φαβορί για υποψηφιότητα στα Emmy, όπου εάν κερδίσει θα είναι ο νεότερος άνδρας νικητής στην ιστορία του θεσμού. Σύμφωνα με ειδικούς, η απόφαση να κατατεθεί στην κατηγορία Β’ Αντρικού Ρόλου αντί για Α’ θεωρείται στρατηγικά ευφυής και αυξάνει τις πιθανότητές του. Παρά την αναγνώριση, ο νεαρός ηθοποιός δηλώνει συγκεντρωμένος στα μαθήματά του και όχι στα βραβεία.
- Η φωτοβολίδα που έριξε η ΕΠΟ για τη διαιτησία
- Γιώργος Καπουτζίδης: Οι δημοσιογράφοι έχετε κάνει λίγο μέρος της δουλειάς σας το «έλα να δούμε ποιος είπε κάτι κακό»
- Ισχυρές καταιγίδες σε 8 περιοχές τις επόμενες ώρες – Live η πορεία της κακοκαιρίας
- Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς αποχαιρετούν τον Αναστάση Παπαληγούρα
- Σβιάτεκ – Σάκκαρη 1-2: Θρίαμβος για τη Μαρία, απέκλεισε τη Σβιάτεκ και προκρίθηκε στους «4» της Ντόχας! (vids)
- Η Ευρώπη λιγότερο διεφθαρμένη, αλλά όχι πιο καθαρή – Τι δείχνει ο καθρέφτης για την Ελλάδα



