«Ο Κλοπ έχει συμφωνήσει με τη Ρόμα»
Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, ο Γιούργκεν Κλοπ έχει συμφωνήσει να επιστρέψει στους πάγκους για λογαριασμό της Ρόμα!
Δημοσίευμα-βόμβα στην Ιταλία από την εφημερίδα «Stampa», η οποία σε ρεπορτάζ της αποκαλύπτει πως η διοίκηση της Ρόμα έχει συμφωνήσει με τον Γιούργκεν Κλοπ, ώστε ο Γερμανός να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «τζιαλορόσι» ενόψει της νέας σεζόν.
Συγκεκριμένα, το ιταλικό Μέσο αναφέρει πως στις 18 Μαΐου οι Ρωμαίοι τα βρήκαν με τον Γερμανό τεχνικό και έθεσαν ως στόχο να «ανεβάσουν» την ομάδα στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο σύλλογος της ιταλικής πρωτεύουσας είναι αποφασισμένος να ξοδέψει και πολλά χρήματα στο μεταγραφικό παζάρι, ώστε να προσφέρει στον σπουδαίο τεχνικό όσα «υλικά» χρειάζεται για να δημιουργήσει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί.
Τι λένε στην Ιταλία για Κλοπ και Ρόμα
La bomba de ‘@LaStampa‘: «#Klopp ha detto sì alla @OfficialASRoma» – #ASRoma #Roma https://t.co/p4Vc7vQUMY
— PianetaMilan.it (@PianetaMilan) May 20, 2025
Να σημειωθεί πως, ο Κλοπ, μετά την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2024, ανέλαβε τη θέση του επικεφαλή ποδοσφαίρου των ομάδων που ανήκουν στη Red Bull, ενώ το όνομά του συνδέθηκε και με τη Ρεάλ Μαδρίτης, πριν αυτή συμφωνήσει με τον Τσάμπι Αλόνσο.
- «Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό» τραγούδησαν στην Σάκκαρη οι Ελληνες της Μελβούρνης
- Γερμανία: Η ένταξη στην τρέχουσα μορφή του «Συμβουλίου Ειρήνης» δεν είναι εφικτή, λέει η κυβέρνηση σε υπηρεσιακό έγγραφο
- Οι πρώτες πινελιές της ανθρωπότητας: Ανακαλύφθηκε η αρχαιότερη τέχνη σπηλαίων στην Ινδονησία
- Το πικρό χαμόγελο των αξολότλ: Θεότητα Αζτέκων, megastar στα social media, μασκότ στο Μουντιάλ, υπό εξαφάνιση στη φύση
- Βρέθηκαν τα προσωπικά δεδομένα σας στο Dark Web; – Τι να κάνετε
- Ριφάτ αλ Άσαντ: Πέθανε ο αδερφός του πρώην προέδρου της Συρίας – Γνωστός ως «Χαπάπης της Χάμα»


